Christopher Brosnan

Odbačeni sin Piercea Brosnana viđen u javnosti: Nisu se čuli 19 godina

25.06.2024 u 10:25

Bionic
Reading

Christopher Brosnan i njegov poznati otac izgubili su svaki kontakt zbog Christopherovih problema s drogama, a sada je viđen nakon 5 godina izbivanja

Popularni glumac Pierce Brosnan ima petero djece: 1986. usvojio Christophera i Charlotte, biološku djecu svoje prve supruge Cassandre Harris s kojom ima sina Seana, a nakon što je Harris preminula, Brosnan je oženio televizijsku voditeljicu Keely Shaye Brosnan s kojom ima dva sina, Dylana i Parisa. Iako sa suprugom živi obiteljsku idilu, život glumca obilježen je i tragedijama.

Posvojena kći Charlotte umrla je 2013. godine od raka jajnika u dobi od samo 41 godine, a sin Christopher 'zabrazdio' je s drogama te postao ovisnik.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Biološki sin Brosnanove prve žene Cassandre Harris u mladosti je postao ovisan o drogama. Brosnan ga je pokušao izvući iz pakla droge zaposlivši ga u Hollywoodu. Godine 1997. radio je kao pomoćnik redatelja na filmu o Jamesu Bondu 'Sutra nikad ne umire', no iste godine je i osuđen na tri mjeseca zatvora zbog vožnje u pijanom stanju te je nakon toga pao pod utjecaj droga poput kokaina i heroina. Godine 2002. čak je pao u komu nakon predoziranja.

Christopher Brosnan Izvor: Profimedia / Autor: Peter Borsari/PIP-Landmark Media / Landmark / Profimedia

Holivudski je glumac tada oštro podvukao crtu. U intervjuu za Playboy tada je otkrio: 'Nikad ih se ne možete potpuno odreći, ali ja sam odustao od Christophera. Morao sam mu reći: 'Idi se baviti životom ili se bavi umiranjem''.

Christopher Brosnan nije bio viđen unazad pet godina kada je 2019. vidno iznerviran šetao Londonom, a očevidac je izvijestio da je nosio otrcanu odjeću i skupljao opuške po cesti.

Najnovije fotografije sada 51-godišnjeg Christophera otkrivaju da se nije puno promijenilo otkako smo ga posljednji put vidjeli. Snimljen je u londonskoj četvrti Notting Hill kako šeta neuredno odjeven u široku majicu s kapuljačom i prošiveni prsluk.

pierce brosnan

Za njega kao da je vrijeme stalo: Slavni miljenik žena plijeni poglede i u osmom desetljeću

Pogledaj galeriju