emotivni glazbeni spektakl

Odličnom atmosferom na trajektu započeo 'Trag u beskraju', evo što je sve na programu

27.07.2024 u 13:52

Bionic
Reading

Manifestacijom 'Trag u beskraju' već šestu godina zaredom odaje se počast stvaralaštvu Olivera Dragojevića. Kroz bogat program i niz događanja ovaj projekt podsjeća na glazbenog velikana koji je ostavio neizbrisiv trag na hrvatskoj glazbenoj sceni i u srcima mnogih obožavatelja

Uz puno emocija projekt 'Trag u beskraju' započeo je koncertom na trajektu nazvanom po glazbeniku koji je uz puno pjesme, plesa i veselja plovio prema Veloj Luci u petak 26. srpnja.

Na koncertu na trajektu su nastupili Ante Gelo, Jure Brkljača i Dino Petrić uz bend. S puno emocija trajekt je uplovio u Vela Luku uz svima poznate hitove, a do zadnjeg trenutka plesalo se i pjevalo u jedan glas. Glazbena ostavština Olivera Dragojevića bogatstvo je koje će živjeti vječno u ljubiteljima njegovog posebnog glasa i predivnih pjesama.

  • +59
Manifestacija 'Trag u beskraju' Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

Središnji događaj projekta 'Trag u beskraju' je koncert na rivi u ponedjeljak 29. srpnja, publika će ga moći pratiti kao i prethodnih godina, a imat će i direktni prijenos na prvom programu HRT-a s početkom u 21:15. Zorica Kondža, Jelena Rozga, Petar Grašo, Dalmatino, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Giuliano, Martin Kosovec, Antonio Serrano, Daniele di Bonaventura uz Simfonijski orkestar pod ravnanjem Alana Bjelinskog uz glazbenog producenta glavnog koncerta Antu Gelu zauzet će pozornicu na pontonu na rivi.

TRAG U BESKRAJU

'Oliver' zaplovio prema Korčuli; hitovi Olivera Dragojevića odzvanjaju krcatim trajektom

Pogledaj galeriju

Nakon glavnog koncerta manifestacija se nastavlja s Tomislavom Bralićem i klapom Intrade i klapskom večeri i koncertom 'Da mi je sad' u utorak 21:30 na pijaci ispred crkve sv. Josipa, a karte su već rasprodane. Završni dio programa je u srijedu 31. srpnja, kada je u planu jazz večer u posebnom ambijentu pijace ispred crkve sv. Josipa u Veloj Luci, a okupljene će oduševiti obrade poznatih djela velikana Georgea Gershwina i Colea Portera, a Antonio Serrano i Federico Lechner će svjetske klasike približiti publici uz jazz melodije.