'TRAG U BESKRAJU'

Promjena termina koncerta na trajektu razljutila Oliverove obožavatelje

19.07.2024 u 16:27

Bionic
Reading

Sve one obožavatelje Olivera Dragojevića koji su mjesecima unaprijed osigurali karte za trajekt na kojem je u njegovu čast, šestu godinu zaredom, planirano održavanje tradicionalne svirke, sada je dočekao hladan tuš

I ove godine u Veloj Luci održava se manifestacija 'Trag u beskraju' u čast neprežaljenom Oliveru Dragojeviću, a prethodit će mu i tradicionalni koncert na trajektu.

Promjena termina koncerta na trajektu, međutim, razbjesnila je brojne obožavatelje koji su tjednima ranije kupili karte.

Kako je najavljeno, domaći glazbenici predvođeni Antom Gelom planiraju pjevati na novom Jadrolinijinom trajektu 'Oliver', što je dodatno podiglo uzbuđenje kod obožavatelja pjevača, no sada je mnoge od njih dočekao hladan tuš.

Trajekt na kojem će se održati koncert prvotno je trebao iz Splita isploviti 26. srpnja u 17:30, no Jadrolinija je uvela dodatne linije te je pomaknula isplovljavanje trajekta 'Oliver' na 18 sati, što je razbjesnilo mnoge koji su već odavno kupili karte.

  • +13
Novi trajekt Oliver Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL

O svemu su izvijestili i na službenom Facebook profilu manifestacije 'Trag u beskraju'.

'Manifestacija Trag u beskraju 2024. započinje u petak, 26.07. koncertom na trajektu 'Oliver' koji plovi na relaciji Split-Vela Luka, na dodatnoj liniji s polaskom u 18:00h. Na koncertu će nastupiti Ante Gelo, Jure Brkljača i Dino Petrić. Budite i Vi dio ovog jedinstvenog koncerta', poručili su, a zatim je uslijedila lavina komentara.

'Dolazim iz Bugarske, nije fer'

'Prvo su trebali zamijeniti karte svim ljudima koji su kupili zbog koncerta i onda prodavat drugima, ovo je jadno i strašno', 'Što se sad dogodilo? Dva mjeseca imamo karte za trajekt upravo zbog koncerta, a sada će koncert biti od 18 sati na dodatnom trajektu. To uopće nije fer jer dolazim iz Bugarske i sad ću ostati cijeli dan u Splitu zbog ovog koncerta, ali na kraju neću ići i to ne mojom krivnjom. Nije fer', 'Dva mjeseca prije, da će u 17:30. Čovjek kupi kartu. Prije četiri dana da će muzika ipak na onaj u 18:00. U roku pola sata od objave čovjek moli za prebukiranje. Odgovora nema... Zove u Rijeku kažu zovi u Split. Zove u Split, kažu zovi u Rijeku, ali mjesta nema više', pisali su nezadovoljni obožavatelji.

  • +35
Koncert 'Trag u beskraju' u čast Oliveru Dragojeviću Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

Iz Jadrolinije su ranije na službenim stranicama pozvali putnike koji su kupili karte da ih, ako žele, što prije na prodajnim mjestima zamijene za drugi željeni termin naglasivši: 'Za sva uvedena dodatna putovanja vrijedit će samo prijevozne karte s točnim satom polaska te neće vrijediti na ostalim putovanjima'.

Nakon toga su se ispričali putnicima koji su zbog promjene termina ostali bez karte.

'Iznimno nam je žao što su putnici unaprijed kupili kartu za liniju Split-Vela Luka za polazak na dan 26.7. u 17.30 sati. No, kako je brod imenom 'Oliver' uključen u održavanje državne brodske linije u svibnju, bilo je logično da se prijevoz glazbenika organizira upravo navedenim brodom te je uvedeno dodatno putovanje u 18.00 sati. Slijedom toga postalo je neupitno da će se spontana svirka u čast Olivera, velikana hrvatske glazbe, šestu godinu zaredom, održati upravo na brodu koji nosi njegovo ime', poručili su iz Jadrolinije.