VIKTOR RISTOVIĆ

Oglasio se i otac Vidoja Ristovića: 'Ne skrnavite uspomenu na mog sina, imajte dušu i pustite ga da počiva u miru!'

10.05.2022 u 13:55

Bionic
Reading

Nakon što su se u srpskim medijima pojavile razne verzije oko uzroka smrti supruga Nikoline Ristović, Vidoja Ristovića, oglasio se i njegov ožalošćeni otac Viktor Ristović, poznatiji u beogradskim krugovima kao Miša Grof

Ožalošćena obitelj Vidoja Ristovića danas je otkrila sve detalje sprovoda ovog povjesničara umjetnosti i supruga voditeljice Nikoline Ristović, a potom se javnosti obratio njegov otac Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof. Nakon što su mu zasmetali razni napisi po srpskim medijima, Miša Grof je otkrio za srpski Blic od čega je preminuo njegov sin jedinac.

'Naša tuga za sinom je neizmjerna, srce nam se cijepa! Nije ni primjereno ni da se drugi, a kamoli ja bavim temama koje su toliko prizemne i sramotne u trenutku kada nas je napustilo mlado i divno biće. Moram reći da moj sin nije umro tijekom odnosa. Danas su stigli nalazi obdukcije. Do smrti je došlo usred respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića. Molim vas, ne skrnavite uspomenu na mog sina, oca dviju divnih kćerkica, imajte dušu i pustite ga da počiva u miru', poručio je s tugom u glasu.

  • +3
Nikolina Ristović, Vidoje Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Inače, Vidoje Ristović, suprug Nikoline Ristović i otac Une Sofije i Matee, koju je dobio u prvom braku, bit će pokopan 12. svibnja 2022. na beogradskom Novom groblju u 14.30.