ljubiteljica kazališta

Ohrabrujući znak: Kate Middleton otkrila da je bila na baletu

29.09.2024 u 11:50

Bionic
Reading

Malo po malo, Princeza od Walesa se vraća 'starom' životu. Vraća se onome što voli, u što je uključeno i provođenje vremena s obitelji. Kate Middleton se oglasila na društvenim mrežama o 'inspirativnom' nastupu u londonskom kazalištu. Otkrila je da je u četvrtak bila na baletnoj predstavi u Sadler's Wellsu

Na Twitter profilu Kate i Williama osvanula je objava u kojoj je pohvalila 'prekrasnu izvedbu plesača'. Kate Middleton je velika ljubiteljica baleta te je često viđena gošća u kazalištu. Tijekom godina je bila uočena u publici na predstavama poput 'Orašara' pa je informacija da je posjetila kazalište, razveselila obožavatelje. Vjeruju da je princeza na putu potpunog oporavka.

'Čestitam i hvala Engleskom nacionalnom baletu i Sadler's Wellsu na prekrasno snažnoj, dirljivoj i inspirativnoj izvedbi Giselle, Akrama Khana. Kreativnost u svom najboljem izdanju!', piše u objavi uz potpis 'C' za Catherine, što bi značilo da je poruka njezina. Objavila je fotografiju plesača na pozornici, navodeći fotografa Laurenta Liotarda u sljedećoj objavi. Na nastup je otišla neopaženo pa je mogla uživati ​​u nastupu poput drugih posjetitelja.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

To je njezin prvi javni izlazak otkako je objavila da je završila kemoterapiju, što je još je jedan ohrabrujući znak da je na putu oporavka. Prisjetimo se, princeza je u emotivnoj snimci objavljenoj ranije ovog mjeseca progovorila o svojoj borbi s rakom. Kate je među ostalim poručila da se želi usredotočiti na 'jednostavne, ali važne stvari u životu'. Velik dio svog vremena oporavka provela je u svojim domovima u Windsoru i Norfolku

Povratak službenim dužnostima

Kate je nakon objave videa viđena kako odlazi u Balmoral na nedjeljnu misu te se polako vraća službenim kraljevskim dužnostima nakon devet mjeseci pauze. Prošlog utorka sastala se s članovima tima Centra za rano djetinjstvo u dvorcu Windsor. Također je održala sastanak vezan uz njen koncert božićnih pjesama. Za sada je još nepoznato kad će se sljedeći put pojaviti u javnosti.

opet slavi

Povijest se ponavlja: Kate Middleton uručila pehar pobjedniku Wimbledona

Pogledaj galeriju