vratila se dužnostima

Kate Middleton nastavlja božićnu tradiciju koju je sama započela

25.09.2024 u 11:12

Bionic
Reading

Iako se dosad samo nagađalo da će Kate Middleton i ovih blagdana održati božićni koncert, sada je potvrđeno da je omiljena britanska princeza prionula organizaciji

Članovi kraljevske obitelji ujedinjeni su u mišljenju da je Kate Middleton u obitelj unijela neku svježu i zdravu energiju, a, prema mnogim istraživanjima, u javnosti je i omiljena članica kraljevske obitelji. Osim novog režima odgoja, uspostavila je i nove obiteljske tradicije, a jedna od njih je i organizacija koncerta božićnih pjesama.

Posljednje tri godine, Kate je u Westminsterskoj opatiji održala božićni koncert na kojem su se pjevale svečane božićne pjesme, a prihod je bio doniran u humanitarne svrhe. Iako je većinu godine provela na bolovanju, organizacija ovogodišnjeg koncerta nije stala, a princeza se sada punom parom bacila na posao.

Od Afrike do Monaca: Kako je lijepa Charlene postala 'najtužnija princeza' Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'Princeza od Walesa, zajednički pokrovitelj, Kraljevska zaklada princa i princeze od Walesa, jutros je održala sastanak u dvorcu Windsor', otkrilo je izviješće objavljeno ranije ovog mjeseca, a strani mediji tvrde da je jedna od tema razgovora bio upravo božićni koncert.

Kate Middleton osmislila je program godišnjeg božićnog koncerta

Koncert je postao stalni dio kraljevskog kalendara nakon što je Kate bila domaćin inauguralnog događaja 2021.

Te prve godine Kate se pridružila i škotskom glazbeniku Tomu Walkeru te kao pratnja na klaviru s njime izvela pjesmu 'For Those Who Can't Be Here'.

Na svečani se koncert obično odazovu članovi kraljevske obitelji predvođeni kraljem i kraljicom te princem Williamom, a otvoren je i za djecu pa u glazbi uživaju i princ George, princeza Charlotte i princ Louis. Osim toga, kraljevskoj se obitelji te večeri pridruže i članovi obitelji Middleton koji ne propuštaju priliku da podrže kći u njezinim ambicioznim planovima.

na božićnom koncertu

Prinčevi George i Louis te preslatka princeza Charlotte opet ukrali svu pozornost

Pogledaj galeriju