opušta se od snimanja

Omiljena glumica iz 'Kumova' snimljena u svom rodnom gradu

25.06.2024 u 11:08

Bionic
Reading

Ekipa popularne serije Nove TV početkom lipnja najavila je da su završili četvrtu sezonu i da odlaze na kratku pauzu. Oni koji su utjelovili brojne živopisne likove sad su na zasluženom odmoru. Jednu od najsimpatičnijih uloga, onu Matije Macan ima Mirna Mihelčić koja ovih dana boravi u Šibeniku

U sklopu Međunarodnog dječjeg festivala, ispred Gradska knjižnice Juraj Šižgorić, poznati Šibenčani su čitali djeci, a među njima je bila i zvijezda serije 'Kumovi' te serije 'Mrkomir I.', Mirna Mihelčić.

Zgodna Dalmatinka probila se na scenu svojim glumačkim talentom, a upravo u rodnom Šibeniku je počela svoj umjetnički put. On je, podsjetimo, krenuo plesom. Njime se godinama bavila u Plesnom teatru Sjene. Njezina majka i danas vodi isti plesni ansambl i jedina vodi suvremeni ples.

Mirna je s klasičnog baleta prešla kod mame na suvremeni ples i tu ostala petnaest godina, sve do fakulteta. Kazalište ju je dovelo i do televizije, odnosno serije u kojoj glumi Matiju Macan, a i ostalih projekata na kojima sje radila.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Kazala je da je uvijek znala da će se baviti glumom zato što je to njezina velika ljubav. 'Lijepo je biti mlada glumica u Hrvatskoj jer mislim da ima posla za one koji žele raditi. Nekad se dogodi malo duže razdoblje u kojem ima malo manje posla, ali svatko tko želi uvijek si može nešto naći', rekla je ranije u razgovoru za tportal.

  • +3
Mirna Mihelčić Izvor: Cropix / Autor: Nikolina Vukovic Stipanicev

Tada je otkrila i po čemu je tipična Dalmatinka i što joj, dok je u Zagrenu najviše nedostaje iz Šibenika.

'Dosta mi njih kaže da sam prava Šibenčanka po tome što sam prgava i imam taj specifični šibenski smisao za humor. Većini nije smiješan, ali nama je. Kad se uželim Šibenika, idem dolje, tako da mi nikad ne uspije faliti', ispričala nam je.