na tjednu mode

Oni su najstajliš par s ulica Pariza: Atraktivni glumac dobro zna što radi

01.10.2024 u 17:39

Bionic
Reading

Aaron Taylor-Johnson i njegova supruga Sam prošetali su Parizom te pokazali koliko su stajliš... U zemljanim tonovima privlačili su pozornost paparazza, no skromnost je ipak vrlina koja ih prati godinama

Aaron Taylor-Johnson jedan je od najatraktivnijih glumaca današnjice, a njegovo isklesano tijelo privuklo je interese mnogih. Od kampanje za Armanijev kultni miris do šuškanja da je riječ o nasljedniku Daniela Craiga u ulozi popularnog 007, 34-godišnji glumac baš sve ostavlja bez teksta.

I dok je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom otkako se krenulo šuškati da je jedan od glavnih kandidata za ulogu Jamesa Bonda, glumac se i dalje trudi držati skromno.

Brad Pitt kroz godine Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Skladan par 'ulovljen' na Tjednu mode u Parizu

Sa svojom je suprugom Sam Taylor-Johnson 'uhvaćen u Parizu', a držeći se ruku za ruku izgledali su tako skladno i modno osviješteno u zemljanim tonovima.

Tijekom zajedničke šetnje francuskim gradom usred svojih pretrpanih rasporeda par je izgledao kao da snimaju neki modni editorial: Sam je bila chic u kaki zelenom kaputu i crnim čizmama popularnog modela Chelsea, dok je Aaron nosio traper ispod svog elegantnog balonera.

Popularni glumac tiha je patnja mnogih žena diljem svijeta, a ovom je ležernom kombinacijom koja kombinira provjerenu klasiku balonera i nepogrešivost trapera privukao i ljubitelje mode, posebno one koji slave mušku modu.

Modna usklađenost ovog para nije slučajnost jer je riječ o dubokoj povezanosti koja se rodila kad je Aaron je imao samo 18, a Sam 42 godine na snimanju filma 'Nowhere Boy'.

Veza s velikom razlikom u godinama već se nekoliko puta našla na meti kritika, no par je odlučan u stavu da ih ne zanimaju tuđa mišljenja pa 'furaju svoj film'.

'Uvijek kažem: 'Ovo se čini nevjerojatno', odmah skočim i doživim to iskustvo, bilo dobro ili loše. Duboko vjerujem da srce nadjačava sve. Ljubav pobjeđuje sve', rekla je poznata redateljica Sam komentirajući njihov odnos u kojem su rođene dvije kćeri, Wylde i Romy Hero.

STVAR PRESTIŽA

Nema tko se nije pojavio na Wimbledonu: U kraljevskoj loži Tom Cruise, Julia Roberts, Pierce Brosnan...

Pogledaj galeriju