MANUEL GARCIA-RULFO

Osebujan odvjetnik s Netflixa u privatnom životu ljubi 21 godinu mlađu

25.10.2024 u 06:03

'The Lincoln Lawyer'

Izvor: Profimedia / Autor: FS/AdMedia / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Serija 'The Lincoln Lawyer' godinama je jedna od najomiljenijih gledateljima na Netflixu i u njoj glavnu ulogu ima Manuel Garcia-Rulfo, a 17. listopada stigla je i njezina treća sezona

Otprije nekoliko dana gledateljima je dostupna treća sezona popularne drame s deset novih epizoda. Manuel Garcia-Rulfo vratio se kao Mickey Haller, 'ikonoklastični idealist koji vodi odvjetničku praksu sa stražnjeg sjedala svog Lincolna, dok preuzima velike i male slučajeve diljem prostranog grada Los Angelesa', stoji u sinopsisu.

Ova hit serija Netflixa temelji se na bestselerima proslavljenog pisca Michaela Connellyja, a nadolazeća treća sezona adaptirana je iz 'Bogova krivnje', pete knjige iz serijala o ovom odvjetniku koji je osvježavajuće daleko od crno-bijele karakterizacije.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Netflix

Producenti Ted Humphrey i Dailyn Rodriguez nisu krili zadovoljstvo snimanjem treće sezone, posebno nakon što su prve dvije toliko dobro prihvaćene od publike i kritičara.

Odvjetnika Hallera, koji odvjetničku praksu balansira s kompliciranim privatnim životom, otac je i ima dvije bivše žene, glumi Manuel Garcia-Rulfo.

Ovaj 43-godišnji meksički glumac veću pozornost privukao je ulogama u filmovima 'Cake' i 'Bless Me, Ultima', a bio je i jedan od glavnih protagonista remakea 'Sedmorice veličanstvenih' 2016. godine.

Godinu kasnije glumio je u novoj filmskoj verziji romana 'Ubojstvo u Orient Expressu' Agathe Christie. 'Pedro Paramo' nadolazeći je film u kojem ima glavnu ulogu, a očekuje ga se i u četvrtom nastavku filma 'Jurski svijet', u kojem će glumiti uz Scarlett Johansson.

U ljubavnoj vezi s 21 godinom mlađom

Garcia-Rulfo je od prošle godine u vezi s 22-godišnjom Audrey McGraw, kćerkom country zvijezda Tima McGrawa i Faith Hill, a koja je krenula stopama roditelja i također je pjevačica.

Privatni život ovaj par nastoji održati što dalje od očiju javnosti, a ovih dana uočeni su na ulicama New Yorka.