OTPAO I ROB LOWE

Niz se nastavlja: Netflix u samo nekoliko dana otkazao još jednu seriju

14.10.2024 u 11:58

Bionic
Reading

Malo je reći da su gledatelji Netflixa bijesni nakon što je streaming servis u samo nekoliko dana otkazao već treću seriju koju su obožavali. Niz je započela serija 'Kaos', nakon toga otkriveno je da se ni 'Lude devedesete' više neće snimati, a sada ostajemo i bez Rob Lowea u seriji 'Unstable'

Prvo su otkazali 'Kaos', a potom i 'Lude devedesete', a onda je Netflix zadao još jedan udarac svojim gledateljima odlučivši da nemaju namjeru nastaviti sa snimanjem serije 'Unstable'. Ova humoristična serija, koja je svoju premijeru imala još 2023. godine, imala je dvije sezone, no treću nećemo gledati.

Kako je doznao Deadline, odluka je donesena iz jednostavnog razloga - druga sezona hit serije nije nikada dospjela u top 10 najgledanijih Netflixovih serija.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia, montaža: Neven Bučević

Frustrirani gledatelji

Svoje frustracije obožavatelji ove serije odmah su podijelilli na društvenim mrežama, ne krijući bijes: 'Nedostajat će mi ova serija. Kvragu Netflix! Prvo 'Kaos', a sada i 'Unstable'? Srećom bar ćemo gledati 'Nobody Wants This'!', 'Još jednom Netflix je otkazao odličnu seriju, kao da žele da ljudi odu.'

Upravo zbog njihove odluke nove dogodovštine Roba Lowea više nećemo moći gledati, zbog čega će se gledatelji morati pronaći nove serije koje će im zaokupirati pažnju.

Rob Lowe u seriji 'Unstable' Izvor: Profimedia / Autor: Netflix / Everett / Profimedia

Inače, prošlog tjedna Netflix je prvo najavio kako se nakon samo jedne sezone otkazuje 'Kaos', u kojoj glavnu ulogu ima Jeff Goldblum, a potom se doznalo kako se otkazuje druga sezona spinoffa 'Ludih sedamdesetih', pod nazivom 'Lude devedesete'.

Objava s Instagrama

Kurtwood Smith, koji je u seriji glumio Reda Formana, na svom je Instagramu objavio: 'Znam da ste me pitali kada dolazi 3. sezona, ali imam tužne vijesti... Netflix je otkazao. Samo želim uzeti minutu da kažem HVALA svim obožavateljima posvuda koji su nas podržali i gledali seriju. Prilazili ste mi u različitim dijelovima svijeta dok sam putovao i obraćali ste mi se putem društvenih mreža. Bili ste tako divni.

Rob Lowe u seriji 'Unstable' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Volio sam svaku minutu u kojoj sam mogao oživjeti djeda Reda za sve vas. Već sam to rekao, ali vrijedi spomenuti... u ovu seriju utkano je toliko ljubavi zahvaljujući najdivnijoj glumačkoj ekipi, scenaristima, redateljima, producentima i ekipi s kojom bi svaki glumac poželio raditi.

Hvala što ste dopustili Redu i Kitty, njihovoj unuci, svim prijateljima i susjedima njihove unuke, izvornoj glumačkoj postavi 'Ludih sedamdesetih' i svim našim prekrasnim gostujućim članovima da vas zabavljaju dvije sezone.'