KAOS

Netflix otkazao drugu sezonu hit serije: 'Netko bi trebao dobiti otkaz! Brišem svoj račun!'

08.10.2024 u 20:25

Bionic
Reading

Iako je serija 'Kaos' sa Jeffom Goldblumom bila najgledanija u Hrvatskoj, te su se svi nadali kako je u pripremi i druga sezona, streaming servis donio je odluku koja je šokirala sve

Nakon samo jedne sezone Netflix je donio odluku otkazati crnu komediju inspiriranu grčkom mitologijom. Riječ je o seriji 'Kaos', kreatorice Charlie Covell, koja je zaslužna i za seriju 'The End of The F***ing World', koja je osvojila dvije BAFTA-e nagrade.

Iako je, kako piše i Variety, serija bila u top deset najgledanijih čak četiri tjedna, streaming servis donio je vijest o otkazivanju, čime su rastužili obožavatelje.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia, montaža: Neven Bučević

U 'Kaosu', u ulozi samog Zeusa, glumi Jeff Goldblum koji okuje Prometeja (Stephen Dillane) koji se usprotivio njegovoj božanskoj vladavini nad ljudima. Zbog svega što se dogodilo, Prometej pokušava svrgnuti Zeusa uz pomoć troje smrtnika: Euridike, Ariadne i Kaeneusa.

Nije trebalo dugo da se vijest o otkazivanju proširi društvenim mrežama, a brojni korisnici istih odlučili su iznijeti svoje mišljenje o odluci koju je donio Netflix.

Serija 'Kaos' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / imago stock&people / Profimedia

'Ovo je bila jedna od najboljih serija koje je Netflix imao u dugo vremena. Svaki je element bio dobro promišljen, a serija je bila vrlo kreativna. Netko bi u Netflixu trebao dobiti otkaz', 'Netflix očito mrzi serije koje imaju dobre recenzije. Ne mogu vjerovati da su otkazali Kaos!', 'Brišem svoj račun nakon ovoga. Ne želim plaćati platformu koja promovira smeće i snima sezone lošeg sadržaja, a dobre serije otkazuje', samo su neki od brojnih komentara koji su se pojavili.

Inače, prva sezona 'Kaosa' imala je dobre rezultate i na Rotten Tomatoesu gdje je ocjena 76 posto od strane kritičara i 83 posto od publike.