SVE ZBOG EMISIJE

'Osjećam potrebu da vam se zahvalim, to što radite ima smisla'; naš poznati voditelj dobio božićnu čestitku iz snova

26.12.2019 u 12:48

Bionic
Reading

Naš poznati urednik i voditelj emisije 'Nedjeljom u 2' Aleksandar Stanković objavio je na Facebooku kako je ove godine dobio najljepšu božićnu čestitku

Aleksandar Stanković je u svojoj emisiji Nedjeljom u 2, emitiranoj 24. 11. 2019., ugostio nekoliko osoba koje su slobodno progovorile o svojoj borbi protiv depresije. Njihova su iskustva doprijela do mnogih, a jedan gledatelj emisije iz Tuzle odlučio je voditelju poslati pismo zahvale.

'Poštovani gospodine Stankoviću, osjećam potrebu da Vam se zahvalim. Naime, nakon što sam odgledao Vašu emisiju emitiranu 24.11.2019. na temu depresije odmah sam pozvao kliniku i rezervirao termin kod neuropsihijatra. Dobio sam dijagnozu klinička depresija sa poremećajem anksioznosti F33.

Danas mi je treći dan od kako su antidepresivi počeli djelovati. Danas je treći dan kako apsolutno vjerujem da moje liječenje počinje. Ovo je treća sedmica kako pijem antidepresive. Prije mjesec dana stajao sam na rubu svoje terase na devetom spratu i tek tako pomislio da skočim. Niti dan danas ne znam zašto nisam. Srećom', stoji između ostalog u objavi na Facebooku na stranici Nedjeljom u 2.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Jelena Rozga, Zlatko Dalić, Mislav Oršić, Predrag Štromar…