ima dugogodišnji staž

Osvježenje na malim ekranima: Na Novu TV stiže nova voditeljica

21.05.2024 u 12:25

Bionic
Reading

Putopisna emisija 'Coolturist' vraća se s novim epizodama, a uz prekrasne pejzaže gledatelje će kroz brojne avanture i na uzbudljive destinacije voditi novo voditeljsko lice - Petra Gajšak

Petra Gajšak je novinarka i voditeljica s dugogodišnjim novinarskim iskustvom. Vodila je sportske, glazbene i kulinarske emisije te podcaste, a sada će se okušati i novoj ulozi.

'Kroz novinarski posao sam naučila puno i te godine iza kamera su mi definitivno pomogle da sam danas ispred njih opuštena i svoja. I moram priznati da me jako veseli što ću svake nedjelje gledatelje voditi kroz možda još neotkrivene dijelove Lijepe naše', poručila je.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Nove epizode, koji gledatelji imaju priliku pratiti od nedjelje 26. svibnja, donose sveobuhvatno i živopisno putovanje kroz Hrvatsku. Kroz dvanaest epizoda imat će priliku otkriti ljepotu i raznolikost zemlje, a svaka epizoda pruža autentičan i inspirativan pogled na gradove iz svih krajeva Hrvatske, od obale do unutrašnjosti, potičući želju za istraživanjem i avanturom. Prva epizoda gledatelje vodi u Rijeku.

Petra Gajšak Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

'Radujem se što ćemo gledatelje provesti kroz lokalne restorane, tradicionalne festivale i neotkrivene kutke koje samo mještani poznaju. Emisija će također prikazati razne aktivnosti na otvorenom, od planinarenja i biciklizma do vodenih sportova, nudeći inspiraciju za sve one koji žele aktivno istražiti Hrvatsku. Dio svake emisije bit će i gastro priče koje će gledateljima otkriti autentične recepte i specijalitete specifične za svaki grad', dodala je Petra.

sve osim nogometa

Učitavanje...