LETI, LETI, LETI...

Otkrivamo Massimove čudesne i nadnaravne moći

03.02.2017 u 13:07

Bionic
Reading

Za leteći ćilim su čuli svi i znamo da postoji samo u bajkama i fantasy filmovima poput Harryja Pottera, no Massimo je dokazao da i on može letjeti. Doduše, nije riječ o nikakvoj magiji, nego je poznati glazbenik poletio na ćilimu na fotografiji koju je snimio na razgledavajući izložbu u zagrebačkoj Laubi – kući za ljude i umjetnost gdje svima željnima ljubavi na Valentinovo sprema nezaboravan koncert

'Fotografija je nastala prije nekoliko godina, u Laubi, ali više se točno ne mogu sjetiti koji je bio razlog mojeg dolaska. Je li to bilo za potrebe nekog fotografiranja, ili dogovora oko nekog koncerta, zaista ne znam. Tadašnji kustos me poveo da pogledam postavljenu izložbu i mene je oduševio leteći ćilim, a kustos me potaknuo da se popnem uvjeravajući me da je jako dobro učvršćen za strop. Kao da su očekivali da će ljudi htjeti sjesti na taj leteći ćilim. Izgleda da sam jedan od rijetkih koji je na to poželio sjesti', ispričao nam je Massimo.

Razmišljao je, čak i predlagao da ta fotografija bude prijedlog za omot jednog njegovog CD-a, ali budući je već bila objavljena na njegovom Facebook profilu i da je snimana mobitelom, morao je od toga odustati.

'Da mogu odletjeti na ćilimu odletio bih... u zemlju gdje žive pametni ljudi, puni ljubavi i gdje dobra ideja pada na plodno tlo. Smatram da to mjesto koje ne postoji! Svijet u kojem živimo dijametralno je suprotan od ovog zamišljenog. Idealizam je lijep, ali polazi od pretpostavke da je čovjek dobar i pametan. Nažalost, u većini slučajeva nije. Tako da mnoge dobre ideje umiru sa tom premisom, a ja i dalje barem u mislima tu i tamo negdje odletim', kaže glazbenik.

Tom fotografijom, nastaloj u Laubi pjevač najavljuje svoj skorašnji koncert koji pada na Valentinovo, upravo u tom zagrebačkom prostoru.

Massimo je na ćilimu poletio na izložbi u Laubi