POLUFINALE U RUSIJI

Ovako su naši poznati bodrili nogometaše

11.07.2018 u 21:01

Bionic
Reading

Euforiji koja je zavladala oko nastupa naših nogometaša na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji nisu se oduprijeli ni poznati koji ih bodre porukama putem društvenih mreža i podrškom s tribina

Utakmice hrvatske nogometne reprezentacije budnim okom prati i naš najbolji skijaš svih vremena Ivica Kostelić, a uoči polufinalne utakmice protiv momčadi Engleske poslao je snažnu poruku našim nogometašima i krik podrške svojih sinova

'Uvijek nadbrojani, nikad nadjačani!', poručio je Ivica putem Facebooka i nedugo zatim objavio video sa svojim sinom koji je s nestrpljenjem čekao utakmicu.

'Ajmo prognoze!', pozvala je uz široki osmijeh Marijana Batinić svoje obožavatelje da predvide ishod polufinalne utakmice između Hrvatske i Engleske.

Glumica Anja Šovagović Despot objavila je video u kojem njezin suprug Dragan prognozira rezultat 1:0 u korist Hrvatske. Nažalost, njegova su prognozu Englezi srušili već u prvim minutama utakmice.

  • +6
Podrška poznatih putem društvenih mreža Izvor: Instagram / Autor: Instagram

'Ponovio bih riječi našeg trenera Dalića: Ovdje smo se došli zabaviti zabaviti, uživati i dobro se provesti! Neka pobjedi bolji!', napisao je Mladen Solomun, DJ svjetskog glasa našeg porijekla, uz fotografiju s tribina stadiona Lužnjiki.

  • +4
Poznati na tribinama stadiona Lužnjiki Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj