Lollipop Summer Cup

Ovo je najbolje mjesto za gledanje prve hrvatske utakmice

13.06.2024 u 16:33

Bionic
Reading

Nakon sporta slijedi nezaboravan tulum na Jarunu

Samo tri dana dijele nas od velikog glazbenog spektakla za mlade Lollipop Summer Cup za koji se već tjednima traži karta više. Ovaj popularni događaj održat će se u zelenom okruženju popularnog zagrebačkog jezera Jarun (južno od igrališta baseball kluba) u subotu, 15. lipnja, a ujedno je posljednji veliki Lollipop događaj u Zagrebu ovog ljeta.

Interes za ovu zagrebačku ljetnu glazbenu priču nadmašio je sva očekivanja, pa tako na Jarun stižu mladi posjetitelji iz iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Španjolske, Velike Britanije, Nizozemske, Austrije, Francuske, Njemačke i drugih zemalja.

Ususret samom partiju, od 17 sati bit će organizirano i zajedničko gledanje utakmice nogometnog Europskog prvenstva u kojoj će naši Vatreni snage odmjeriti s reprezentacijom Španjolske.

  • +2
Lollipop Summer Cup Izvor: Promo fotografije / Autor: Dino Ninkovic

Nakon nogometne euforije, pod zagrebačkim zvjezdanim nebom plesat ćete 2000-ih i 2010- godina uz hitove poput Poker Face, We Found Love, Let Me Love You, Candy Shop i druge, a posebnu čar i nezaboravno iskustvo u zelenom okruženju Jaruna upotpunit će zabavne animacije, chill zone, promocije, te zaista unikatni pokloni – lizalice čije je šarenilo postalo prepoznatljivi simbol Lollipop priče.

Svaki Lollipop događaj donosi nešto novo i uzbudljivo, a nadolazeći Summer Cup na jezeru Jarun izvrsna je uvertira u ljetne avanture koje su pred nama. Posljednje dostupne ulaznice za Lollipop Summer Cup mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr

sve osim nogometa

Učitavanje...