POPIS JE ZANIMLJIV

Ovo se prošlog tjedna najviše gledalo na Netflixu

17.07.2024 u 14:25

Bionic
Reading

Svakog tjedna streaming servis Netflix radi listu svojih najgledanijih filmova, serija, dokumentaraca... a osim što možete doznati što je bilo najgledanije u svijetu, lako se otkrije i što su Hrvati najviše gledali

Da su školski praznici u punom jeku vidi se već i na prvi pogled na top listu najgledanijih filmova na Netflixu u prošlom tjednu. Uz dva novo dodana filma, Eddyja Murphyja i njegov 'Policajac s Beverly Hillsa 4' tu su i Nicole Kidman i Zac Effron u 'A Family Affair'.

Upravo ta dva filma drže sam vrh najgledanijih filmova, nakon čega se nižu dugometražni animirani crtići od 'Psića u ophodnji' preko 'Super Mario Bros.' i 'Malci' pa sve do 'Malog šefa' i dječjeg mjuzikla 'Matilda', koji su, očito je, odabir onih najmlađih koji tako najbolje krate vrijeme dok željno iščekuju odlazak na plažu.

Top 10 filmova 7. do 14. srpnja:

  1. Policajac s Beverly Hillsa 4
  2. A Family Affair
  3. Psići u ophodnji: Film
  4. Pravednik
  5. Super Mario Bros. Film
  6. The Long Game
  7. Malci
  8. Trigger Warning
  9. Mali šef
  10. Matilda
  • +5
Top 10 Netflix najgledanijih u Hrvatskoj Izvor: Promo fotografije / Autor: Netflix

Lista je nešto drugačija u Hrvatskoj, pa je tako u danima od 8. do 14. srpnja, kada je i rađena top lista, najgledaniji film s Jasonom Stathamom 'Operacija Fortune: Prevara stoljeća'.

Za razliku od globalne liste, kod Hrvata su u top 10 stigla tek 2 dugometražna animirana filma - 'Malci 2: Kako je Gru postao Gru' i 'Kako izdresirati zmaja 3'.

Top 10 filmova 7. do 14. srpnja u Hrvatskoj:

  1. Operacija Fortune: Prevara stoljeća
  2. Policajac s Beverly Hillsa 4
  3. Divna propast
  4. Kandahar
  5. A Family Affair
  6. Malci 2: Kako je Gru postao Gru
  7. Vanished Into the Night
  8. Kako izdresirati zmaja 3
  9. Babylon
  10. Violent Night