'PRAVA SITNICA'

Papreni iznosi: Najavila pauzu od glazbe pa šokirala fanove cijenom ulaznica za koncerte

19.09.2024 u 14:28

Bionic
Reading

Britanska diva je na svom posljednjem koncertu u sklopu münchenske rezidencije najavila da nakon koncerata u Las Vegasu uzima veliku pauzu. Obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju priliku da je vide uživo na koncertima koji će označiti kraj trenutne turneje, no neugodno su ih iznenadile nevjerojatno visoke cijene ulaznica

Kako navodi stranica Seat Geek, cijene ulaznica za posljednje koncerte Adele u Las Vegasu, točnije, prva mjesta uz pozornicu dosežu više od 5000 dolara, a oni koji se odluče za sjedala na zadnjim mjestima dvorane morat će platiti između 3500 i 4800 dolara.

Val nezadovoljstva

Preprodavači nude ulaznice po nevjerojatno visokim iznosima, pa se ulaznice za mjesta u prvom redu mogu kupiti za 13.000 sve do 70.000 dolara. Mnogi su ostali zaprepašteni, a svoje nezadovoljstvo su masovno izrazili na društvenim mrežama.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

'Ona je nevjerojatna, ali cijene ovih ulaznica su nečuvene', Ako ovo kao umjetnik dopustiš, onda gubim svako poštovanje prema tebi', 'Zato je dosta Amerikanaca stiglo na koncerte u Njemačkoj', komentirali su obožavatelji na Instagramu.

Adele očito treba dobru 'financijsku podlogu' budući da se nakon pjevačke želi okrenuti glumačkoj karijeri. 'Više od godinu dana pohađa intenzivne sate glume kod vrhunskog holivudskog trenera. Kad se posveti nečemu, tome da 100 posto sebe', rekao je izvor za Daily Mail.

U sklopu europske rezidencije, pjevačica je pred 740 tisuće obožavatelja nastupala u čak deset termina koji su se protezali kroz čitav kolovoz. Za njezine je koncerte izgrađena posebna arena koja je mogla primiti 80-ak tisuća ljudi po koncertu.

dirljiv trenutak

Adele usred koncerta zagrlila liječnika koji joj je pomogao donijeti sina na svijet

Pogledaj galeriju