na koncertu

Divne vijesti: Adele potvrdila ono što su mnogi već neko vrijeme sumnjali

10.08.2024 u 16:53

Bionic
Reading

Britanska pjevačica Adele svojim je obožavateljima tijekom nastupa u Njemačkoj potvrdila zaruke s američkim sportskim agentom Richom Paulom

Tridesetšestogodišnja pjevačica otkrila je 2021. da je u vezi s osnivačem menadžerske tvrtke Klutch Sports Group, koja zastupa košarkaške zvijezde, uključujući LeBrona Jamesa, Anthonyja Davisa i Johna Walla.

Prema snimkama na društvenim mrežama s jednog od koncerata u Munchenu, Adele je ugledavši muškarca s natpisom 'Hoćeš li se udati za mene?', rekla: 'Ne mogu se udati za tebe jer se već udajem pa ne mogu, ali cijenim to, hvala.'

Adele je publici pokazala i nešto što je izgledalo kao zaručnički prsten.

  • +2
Adele Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Prethodno je rekla za Vogue da su prije Paula, koji je redovito posjećivao njezinu kuću u Las Vegasu, ljudi s kojima je izlazila 'mrzili' njezinu slavu.

Adele je dodala: 'Bilo bi im stresno biti vani ili se vidjeti sa mnom. Dok njega to uopće ne izluđuje', rekla je pjevačica.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Zadnji svoj album pjevačica je objavila u studenom 2021., označivši povratak nakon pet godina. Album se zove '30' i sadrži singlove 'Easy On Me', 'I Drink Wine' i 'To Be Loved'.