JAVIER, O JAVIER

Penelope Cruz snimila intimne fotografije Javiera Bardema i podijelila ih sa svijetom

26.10.2024 u 12:54

Bionic
Reading

Ono što je do sada bilo samo za 'njezine oči', Penelope Cruz je sada odlučila podijeliti sa svijetom. Upravo je ona snimila fotografije svog supruga za magazin Gentleman's Journal, kojem je Javier Bardem dao intervju

Iza njih je 14 godina braka i dvoje djece, a Javier Bardem i Penelope Cruz zaljubljeni su kao prvoga dana. U svemu što rade, ali i u privatnom životu, velika su podrška jedno drugome, a pokazala je to lijepa glumica i kada je stigao poziv Gentleman's Journala koji je poželio intervju s Javierom.

Umjesto da stane pred objektiv profesionalnog fotografa, Bardem se prepustio u ruke svoje supruge, svjestan da će pred njom biti najopušteniji i da će ona izvući najbolje iz njega. I... nije pogriješio.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia, montaža: Neven Bučević

Na setu je bilo vruće

Finalni proizvod Penelope je pokazala na svom Instagram profilu i raspametila sve obožavateljice ovog glumca. Set je počela s njegovim portretom na kojem nosi naočale za vid, potom je tu fotografija u džemperu, a onda se temperatura lagano počela dizati.

I SJAJNO JOJ PRISTAJE

Već dugo nismo vidjeli bolju bob frizuru od one koju ima Penelope Cruz

Pogledaj galeriju

Prvo je snimila njegov goli torzo, dok on zamišljeno gleda u pod, a onda ga je s leđa snimila pod tušem, pokazujući prizor iz njihovog doma kojem je do sada mogla svjedočiti jedino i isključivo ona.

Inače, u intervjuu za ovaj magazin Javier Bardem se prisjetio i početaka njihove veze, nakon što su se 1992. upoznali na setu filma 'Šunka, šunka'. Penelope je tada imala 18, a Bardem 23 godine. No, kemija se dogodila tek kada su se ponovno našli na zajedničkom projektu - 'Vicky Cristina Barcelona'.

'To se dogodilo jer smo oboje bili samci u tom trenutku, pa je bilo i prirodno da se dogodilo to što se dogodilo - dvoje se ljudi povezalo jer su dijelili gomilu stvari, puno više nego što su očekivali', otkrio je Bardem.