LJETOVANJE NA JADRANU

Pep Guardiola stigao na odmor u Dubrovnik

23.06.2024 u 15:46

Bionic
Reading

Jedan on najpoznatijih nogometnih trenera današnjice, Španjolac Pep Guardiola stigao je na odmor u Dubrovnik

Slavni Španjolac stigao je s obitelji u Dubrovnik, piše Dubrovački dnevnik koji je objavio njegovu fotografiju, snimljenu u Gružu.

Ovo nije prvi posjet Pepa Guardiole gradu podno Srđa, prije 12 godina također je boravio na jugu Hrvatske, a u dubrovačku zračnu luku tada je sletio privatnim avionom. Na odmoru je tada posjetio i obližnje Elafitske otoke.

Josep Pep Guardiola trenutačno je trener Manchester Cityja u kojem igraju naši Vatreni Mateo Kovačić i Joško Gvardiol.

  • +3
Izabel i Mateo Kovačić, Joško Gvardiol Izvor: Profimedia / Autor: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Slavni Španjolac u braku je od 2014. sa Cristinom Serra, a par je zajedno više od dva desetljeća. Zgodni trener Manchester Cityja još od tinejdžerskih dana ljubi istu ženu, a zaprosio ju je mnogo godina nakon prvog susreta. Imaju troje djece, kćerke Mariju, Valentinu i sina Mariusa. Obitelj vodi relativno privatan život, a ikao žive u Manchesteru tijekom nogometne sezone, slobodno vrijeme često provode u Španjolskoj.

Imaju blizak odnos bez skandala - nikad se nije pisalo o njegovim preljubima, već o tome da je jako posvećen supruzi. Inače, Serra je stilistica i stručnjakinja za modne trendove.

'Supruga često kritizira moj izbor taktike u Bayernu. Stalno mi govori da je neophodno zadržati sastav koji je dobio prethodnu utakmicu. A ponekad mi više vremena oduzme da njoj objasnim zašto sam se odlučio za neko rješenje nego što mi je potrebno da objasnim Robbenu zašto nije na terenu', svojedobno je ispričao trener.