KAKVO IZNENAĐENJE

Pet mjeseci nakon rođenja kćerkice vjenčali se Matija Cvek i Miriam Cikron

21.07.2024 u 20:15

Bionic
Reading

Samo najuži krug obitelji i prijatelja znalo je za dobro čuvanu tajnu s estrade - da se pjevač Matija Cvek ovog vikenda ženi s majkom svog djeteta, Miriam Cikron

Točno pet mjeseci nakon rođenja kćerkice Lote, Matija Cvek i Miriam Cikron ozakonili su svoju ljubavnu vezu.

Vjenčanje je do samog kraja držano u najvećoj tajnosti, a za isto je znao tek najbliži krug prijatelja i članova obitelji.

Ovo je bilo uistinu veliko iznenađenje, no sve ne treba čuditi jer Matija Cvek o svom privatnom životu ne voli pričati u javnosti, pa je tek uzak krug ljudi znao da je zaljubljen u Miriam, koja je inače i koautorica ilustracije za njegov posljednji album.

U ŠETNJI S BEBOM

Matija Cvek snimljen prvi puta s budućom suprugom, evo kako lijepa Miriam izgleda

Pogledaj galeriju

Ono što se o njoj zna jest da je završila Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Prije tri godine okušala se u 'glumačkim vodama' pojavivši se u spotu benda Divlje jagode za pjesmu 'Nemam ništa protiv'.

Inače, 2023. godina za Matiju Cveka bila je posebna. Ne samo da je pronašao sreću s Miriam, saznao da će postati otac, već je izdao i drugi album 'Vile se ovdje igraju', kao i snimio duet s Marijom Šerifović koji je u kratkom roku postao veliki hit. No, 2024. biti će ona koju će itekako pamtiti jer ne samo da je ozakonio vezu s voljenom Miriam već je i dobio svoju princezu Lotu.

Na vjenčanju sretnog para viđeni su, kako piše 24 sata, među ostalima, roker Dino Jelusić, pjevač Alen Đuras i njegova zaručnica, voditeljica Ana-Klaudija Štilinović, prijatelji i članovi obitelji. Vjenčali su se u bazilici svetog Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Črnomercu, a svadbeno veselje nastavili su, kako doznajemo, na popularnom zagrebačkom imanju za vjenčanja.