U LAS VEGASU

Počela se ponašati kao razmažena diva: Adele odbila smještaj u luksuznom hotelu i to iz nevjerojatnog razloga

21.11.2022 u 15:27

Bionic
Reading

Nije trebalo dugo da se najpopularnija britanska pjevačica s američkom adresom počne ponašati poput razmažene dive. Adele je svojim novim potezom razbjesnila javnost, koja joj je već počela 'davati minuse' za sve nerazumne zahtjeve

Nakon što je naprasno otkazala svoja gostovanja u Las Vegasu, opravdavajući se nepripremljenošću svega, zbog čega su je javno prozvali njezini obožavatelji, Adele je napokon započela ono što je i najavila. Trijumfalnim nastupom u Ceasars Palace Adele je započela svoje gostovanje u Las Vegasu, u kojem će još dugo moći svi uživati, no, i on nije prošao bez drame, koja se odvijala iza kulisa.

Naime, Adele je odbila smještaj u luksuznom apartmanu unutar hotela koji je u vlasništvu Caesars Palacea. Naime, uprava hotela ponudila joj je otmjeni smještaj u Palazzo Suites u Rio Casinu, kao dio svog dogovora da pjeva u Caesars Palace Colosseumu za navodno milijun dolara po noći.

Riječ je o smještaju koji ima i batlera, a plan je bio da Adele tamo boravi vikendom sa sinom Angelom i dečkom Richom Paulom sve do ožujka, no umjesto toga, pjevačica čije se bogatstvo procjenjuje na 192 milijuna dolara, umjesto toga je odabrala smještaj u bungalovu na golf terenu kod konkurentskog Wynna.

Adele Izvor: Profimedia / Autor: Brian Prahl/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Vila Fairway ima dvije spavaće sobe, blagavaonicu sa šankom, dvije mramorne kupaonice i čišćenje dva puta dnevno, a boravak tamo joj navodno nudi veću privatnost, budući da se vilama pristupa vlastitim privatnim prilazom. Noćenje u istoj košta gotovo 4 tisuće dolara, no za Adele je to sitnica.

Nije trebalo dugo da se krenu širiti glasine, a među njima se nalazi i ona kako je pjevačica odbila smještaj u Caesars Palaceu jer je očekivala da će biti smještena u samom Augostovom tronju, a ne u Palazzo vilama.