VELIKI DAN

Pogledajte kakvom je divnom fotografijom Kate Middleton čestitala rođendan Williamu

21.06.2024 u 18:04

Bionic
Reading

Engleska kraljevska obitelj ima razloga za slavlje jer princ William, nasljednik engleske krune, slavi svoj 42. rođendan

Williamova supruga Kate Middleton koja se nakon šest mjeseci izbivanja pojavila na godišnjoj ceremoniji Trooping The Colour, objavila je na njihovom službenom Instagram profilu simpatičnu fotografiju na kojoj princ William u sportskom izdanju skače držeći za ruke njihovih troje djece, princezu Charlotte i prinčeve Georgea i Louisa.

'Sretan rođendan, tata! Jako te volimo', piše uz neodoljivu fotografiju koju je sama snimila.

Tekst je potpisala s inicijalom 'C' za Catherine, koji je popraćen s X, simbolom koji se koristi za poljupce.

U kratkom roku, divna fotografija je prikupila tisuće lajkova.

Inače, ovu fotografiju je prošli mjesec snimila Kate u Norfolku u Engleskoj, potvrdila je Kensingtonska palača.

Gotovo u isto vrijeme, na Instagramu britanske monarhije objavljena je crno-bijela slika kralja Charlesa III sa svojim najstarijim sinom dok je beba. 'Želimo princu od Walesa sretan rođendan', stajalo je u poruci koja prati tu slatku sliku iz prošlosti.

I povodom Dana očeva objavljena je fotografija Williama s djecom na plaži, čija je autorica također princeza od Walesa, a koja je izazvala opće oduševljenje.

  • +14
Princ William na utakmici Engleska-Danska Izvor: Profimedia / Autor: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Jan Huebner / imago sportfotodienst / Profimedia

Kateina slika povodom Dan očeva na najbolji način pokazuje kako su budući engleski kralj i njegova obitelj jači no ikada, a da je princeza Charlotte prava tatina curica.

Divna obiteljska fotografija sretne obitelji objavljena na Instagramu i X-u, uz osobno potpisanu poruku troje djece, princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa, na društvenim mrežama, koji kažu 'Volimo te, tata. Sretan Dan očeva', savršen je prikaz skladne obitelji u kojoj vlada ljubav i sloga.

Inače, budući engleski kralj princ William bio je i na utakmici u Njemačkoj između Engleske i Danske gdje je vatreno bodrio momčad engleskog izbornika Garetha Southgatea.

sve osim nogometa

Učitavanje...