posebna osoba

Nives Celzijus otkrila tko joj se ušuljao u krevet

25.10.2017 u 13:23

Bionic
Reading

Pjevačica Nives Celzijus, koju trenutno možemo pratiti u ulozi zavodnice Snježane u seriji 'Čista ljubav', nakon napornih snimanja koja traju čitav dan slobodno vrijeme najradije provodi kod kuće u krevetu. Ovih se dana putem Instagrama pohvalila time tko joj se rado ušulja u postelju

Naša atraktivna pjevačica, koju od ove jeseni pratimo i u glumačkim vodama, prije tri godine rastala se od nogometaša Dine Drpića, s kojim je dobila 11-godišnjeg Leonea i 9-godišnju Taishu i od tada je svoj ljubavni život stavila na stranu.

U potpunosti se posvetila odgoju dječice, ali i karijeri te je često izjavljivala kako za novu ljubav nema vremena. No to ne znači da je krevet Nives Celzijus prazan i hladan.

Netko mi se ušuljao u krevetić 😊

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Pohvalila se ovih dana putem Instagrama time tko joj se rado ušulja u postelju.

Opasna je ta Sneki 😉 #cistaljubav #sneki #ufuravanjeulik

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

'Netko mi se ušuljao u krevetić', napisala je zanosna brineta ispod fotografije na kojoj vidimo njezinog slatkog sinčića koji ju je došao zagrliti pred spavanje.

  • +22
Sva lica Nives Celzijus Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Nova TV

Iako zbog uloge u seriji 'Čista ljubav' puno vremena provodi na snimanjima, svaki slobodan trenutak pokušava posvetiti najdražima i nadoknaditi propušteno.