u stanci između scena

Mokri 'selfie' Nives Celzijus s Momčilom Otaševićem

08.10.2017 u 21:43

Bionic
Reading

Pjevačica i spisateljica uspješno odrađuje svoju glumačku rolu u seriji Nove TV 'Čista ljubav'. Nisu joj problem ni ljubavne scene kao što je ona u kojoj je zavela crnogorskog glumca Momčila Otaševića, a s fanovima na društvenim mrežama pokazala je koja joj je scena do sad bila najteža

'Noćno snimanje, umjetna kiša, manjak celzijusa, mokra odjeća, gaćice, koža i improvizirano grijanje u stanci između scena. Ovo mi je bilo najteže i najdraže snimanje. Minute našeg smrzavanja (koje je trajalo satima)', napisala je Nives pored fotografije na kojoj je zaogrnuta dekom i ručnicima. Pored nje sjedi partner iz serije, crnogorski glumac Momčilo Otašević.  Fanovi su im poručili da gledaju seriju te da bi bili divan par.

Nives Celzijus uloga u 'Čistoj ljubavi' je njezin televizijski glumački debi i uživa u tom novom izazovu, nakon što je već okusila glumački život glumeči pjevačicu na dvoru grofa Pejačevića u doba austrougarskog cara u osječkom HNK-u. Sa snimanja često objavljuje fotografije na društvenim mrežama koje njezini fanovi dočekuju s oduševljenjem.

  • +22
Sva lica Nives Celzijus Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Nova TV