MARKO ROG I REA BRLEK

Pohvalio se fotkama s vjenčanja: Oženio se nogometaš Dinama i najskuplji igrač u povijesti HNL-a

02.07.2024 u 14:12

Bionic
Reading

Iako je bajkovito vjenčanje održano prije dva tjedna, nogometaš Marko Rog i njegova novopečena supruga Rea tek su se sada na Instagramu pohvalili svime

Za datum kojeg će zauvijek pamtiti odabrali su 15. lipnja, okupili su obitelj i drage prijatelje i s njima slavili do duboko u noć svoju ljubav. Nogometaš Dinama i bivši reprezentativac Marko Rog pred oltar je odveo svoju djevojku Reu Brlek, koja je ubrzo i na Instagramu promijenila prezime u Rog.

Na nekoliko fotografija, koje su zajedno objavili na svojim profilima na ovoj popularnoj društvenoj mreži, mogu se vidjeti prizori iz crkve, ali i fotografije nastale tijekom same proslave, kao i prelijepa vjenčanica koju je novopečena gospođa Rog odabrala za svoj dan iz snova.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Riječ je o glamuroznoj čipkastoj vjenčanici dugih rukava s 3D detaljima koja je imala i šljokice uz koju se savršeno uklopila duga raspuštena kosa u laganim valovima. Uz objavu koju možete vidjeti OVDJE stoji tek datum, 15. 6. 2024. kao i emotikon bijelog srca i znak za beskonačnost.

  • +2
Marko Rog Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

O privatnom životu Marka Roga zna se uistinu malo, pa je tako i vijest o njegovu vjenčanju iznenadila mnoge. On trenutno igra za Dinamo gdje je prvi puta stigao još 2015. iz RNK Splita za rekordnih pet milijuna eura, što je i danas najveći transfer u povijesti HNL-a.

Ovoga puta u Dinamo je stigao na posudbu iz talijanskog Caglijarija i tu bi trebao ostati do ljeta 2025. godine.