EVA AMURRI

Trebao je to biti najljepši dan u životu kćeri Susan Sarandon, no zli jezici umalo su sve pokvarili

02.07.2024 u 12:29

Bionic
Reading

39-godišnja kći glumice Susan Sarandon i redatelja Franca Amurrija udala se u New Yorku za kuhara Iana Hocka, a cjelokupna je ceremonija, za mali krug ljudi, bila inspirirana francuskom vrtnom zabavom. I sve je trebalo biti savršeno, baš kako to Eva Amurri i zaslužuje, no ubrzo se našla na tapeti dušebrižnika kojima se nije svidio njezin odabir vjenčanice

Očito nezadovoljni njezinim modnim odabirom za njezin dan iz snova, javili su se dušebrižnici koji su smatrali da je dubok dekolte na vjenčanici bio skandalozan za njezino vjenčanje. No, Eva Amurri, javnosti najpoznatija kao kći Susan Sarandon i redatelja Franca Amurrija, odlučila se obračunati s hejterima na svoj način.

Na svom Instagram Storyju objavila je niz fotografija i snimki sa vjenčanja s kuharom Ianom Hockom, otkrivši kako je to 'zaista bio najposebniji dan ispunjen s toliko ljubavi i nevjerojatne energije'.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Eva Amurri za svoj dan iz snova, koji nije pokvarila ni kiša koja je bez prestanka padala, odabrala je haljinu bez naramenica Kim Kassas s dekolteom u stilu korzeta, a nakon fotografije na kojoj pozira sa suprugom stavila je i onu svog dekoltea gdje je napisala:

'I svima koji su škirani što moje grudi nisu 'sklonjene', slobodno snimite ovo za kasnije.'

To je njezina reakcija na sve one koji su je prozvali da je odabrala lošu haljinu, iako je ona smatrala da je upravo ovaj model savršena kombinacija kako biti seksi, ali i elegantan.