TVRDI IZVOR

Pokušali su sve, ali nije išlo: Brak JLo i Afflecka završio je prije nekoliko mjeseci?

02.07.2024 u 13:29

Bionic
Reading

Iako su, priča se, pokušali napraviti sve kako bi spasili svoj brak, isti je okončan još prije nekoliko mjeseci, no čini se da Jennifer Lopez i Ben Affleck još uvijek nemaju snage to priznati i podijeliti s javnosti

Kako tvrdi dobro upućeni izvor, Jennifer Lopez i Ben Affleck pokušali su napraviti sve, no jednostavno nije išlo. Njihovom braku došao je kraj prije nekoliko mjeseci, a odvojeni život započeli su još u ožujku.

Unatoč takvom raspletu situacije, Ben Affleck je navodno i dalje izrazito zaštitnički nastrojen kada je Jennifer u pitanju. Da postoje problemi u njihovom braku počelo se šuškati u svibnju, nakon što se Affleck nije pojavio uz Lopez na nekoliko važnih crvenih tepiha, poput ovogodišnje Met Gale gdje je Jennifer ove godine bila jedna od domaćica.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Nije ju pratio ni na premijeri njezinog Netflixovog filma 'Atlas', a onda je latino diva dolila ulje na vatru kada je na Instagramu lajkala objavu o 'lošim vezama'.

Riječ je o objavi u kojoj je stajalo: 'Ne možeš izgraditi odnos s nekim tko je odvojen od samog sebe.' Da situacija nije bajna potvrdila je i pjevačica i glumica otkazavši svoju turneju 'This Is Me... Live', opravdavši se riječim kako želi uzeti malu pauzu od svega i posvetiti se djeci, obitelji i bliskim prijateljima.

nervozno i napeto

Turbulentno razdoblje: Jennifer Lopez snimljena namrgođena i zamišljena

Pogledaj galeriju

Iako su sve to pokušali 'uljepšati' povremenim zajedničkim pojavljivanjima, poput odlaska na maturu najstarije Affleckove kćeri, Jennifer je nedavno solo, u društvu prijatelja, odmarala u Italiji i Francuskoj, a za to vrijeme Ben Affleck je iselio sve svoje stvari iz vile koju su zajedno kupili.