NEVOLJE U RAJU

Isplivao novi dokaz o bračnim nedaćama Jennifer Lopez i Bena Afflecka

01.07.2024 u 17:34

Bionic
Reading

Kako ekskluzivno doznaje američki Page Six, holivudski supružnici sada prodaju umjetnine iz svog doma kojeg se također pokušavaju riješiti

Brojni kolekcionari i zainteresirani kupci početkom lipnja, kako doznaje Page Six, kupovali su 'umjetnine i neke komade' koje su se nalazile u domu para.

Svoje ljubavno gnijezdo u Los Angelesu, Lopez i Affleck pronašli su prošle godine po cijeni od 60 milijuna dolara da bi ga sada, godinu dana kasnije, odlučili prodati. Prema riječima izvora bliskih paru, Ben nikako nije bio zadovoljan s navedenom nekretninom jer je 'predaleko od njegove djece'.

Vila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: MLS / Planet / Profimedia

Affeck trenutno boravi u iznajmljenoj nekretnini u blizini svoje troje djece iz braka s Jennifer Garner, Violet (18), Seraphine (15) i Samuela (12), u Brentwoodu u Kaliforniji, a ovih dana službeno je preselio sve svoje stvari iz doma na Beverly Hillsu koji posjeduje s J. Lo, dok je ona za to vrijeme uživala na solo odmoru u Europi.

Nakon otkazivanja glazbene turneje, na što ju je navodno potaknula slaba prodaja karata, latino diva ugledana je u Italiji, a potom i u Francuskoj, na reviji modne kuće Dior.

Po povratku u Kaliforniju, Lopez je fotografirana kako ide u Affleckov ured, ali nije uhvaćena u interakciji s njim. Sljedećeg dana djelovala je napeto stigavši u studio Paramounta.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: @BlackBelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako tvrdi jedan izvor za američki Page Six, poznati oskarovac 'došao je pameti' što se tiče njegovog braka s latino divom i sada ga planira raskinuti.

'Da postoji način da se razvede na temelju privremene neuračunljivosti, on bi to učinio. Osjeća se kao da su posljednje dvije godine bile kao grozničav san, a sad je došao k sebi i shvaća da nema šanse da ovo uspije', izjavio je.

Nakon propalih zaruka 2004. godine, Jennifer Lopez i Ben Affleck svojoj ljubavi odlučili su dati drugu šansu. Vjenčali su se u Las Vegasu u srpnju 2022. godine da vi sljedeći mjesec svoju ljubav proslavili drugom, raskošnijom ceremonijom na Affleckovom imanju u Georgiji.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva