OTKRIVEN ŠALJIVAC

Poljubio je guzu Kim Kardashian, a sada je na Eurosongu pokazao svoju

14.05.2017 u 17:59

Bionic
Reading

Jedna potpuno gola muška stražnjica zasjenila je nastup prošlogodišnje pobjednice Eurovizije, pjevačice Jamale. Iako se prvotno mislilo da se radi o sasvim slučajnom i spontanom razgolićavanju, izgleda da je gola stražnjica na pozornici završila smišljeno

Tijekom međunastupa prošlogodišnje pobjednice u kojem je Jamala izvodila svoju novu pjesmu ‘I Believe in U’, na pozornicu je ušetao mladić s australskom zastavom, okrenuo se oko Jamale, skinuo hlače i pokazao stražnjicu.

Cijelu stvar zabilježile su televizijske kamere u prijenosu uživo, a društvene mreže nisu prestale kuhati oko ‘slučaja stražnjica’.

S obzirom na to da je golać nosio australsku zastavu, u potragu za njegovim identitetom uputili su se njihovi mediji. Otkrili su da je momak koji se našao na pozornici zapravo Ukrajinac Vitalii Sediuk.

Sediuk je javnosti odavno poznati ‘prankster’, vrsta spontanog zabavljača poznatog po spačkama i podvalama često usmjerenima prema poznatim osobama. Tijekom proteklih godina Sediuk je postao poznat internetskoj javnosti nakon što je u jednoj od svojih spački poljubio stražnjicu Kim Khardashian, Will Smith ga je ošamario kada ga je ovaj pokušao poljubiti, poljubac je uspio zalijepiti na obraz manekenke Mirande Kerr, a grlio je brojne glumce na crvenim tepisima diljem svijeta, gdje god se uspio nesmetano pojaviti.