POdržao VOLJENU

Ponosni Bradley Cooper u jednom od rijetkih izlazaka: Na modnom spektaklu zbog Irine Shayk

03.12.2018 u 10:16

Bionic
Reading

Talijanska modna kuća Versace održala je reviju u New Yorku. Vodeću manekensku ulogu pritom je preuzela Irina Shayk, koju je ovoga puta javno došao podržati i voljeni partner, Bradley Cooper

Glumac Bradley Cooper i manekenka Irina Shayk u vezi su posljednje tri godine te zajedno dijele kćerkicu Leu. Iako se poznati par često može vidjeti u romantičnim i obiteljskim šetnjama, partneri se rijetko pojavljuju zajdneo kad su poslovni projekti u pitanju.

No sada se i to promijenilo. Cooper se tako protekli vikend našao u prvim redovima Versaceove revije u New Yorku, gdje je modnom pistom prodefilirala njegova dugonoga ljepotica.

Slavni 43-godišnjak smjestio se u prvi red uz bok brojnih drugih zvijezda koje nisu propustile ovaj modni spektakl. Reviju su između ostalog pratili Kim Kardashian i Kanye West, Blake Lively, Lupita Nyong'o, Hailey Baldwin i mnogi drugi. Inače, ruska manekenka i holivudski glumac u posljednje su vrijeme često tema svjetskih tabloida koji nagađaju da je njihova veza na klimavim nogama.

Bradley Cooper na reviji Versace Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Istovremeno par učestalim zajedničkim pojavljivanjem te glasine pokušava demantirati. Nedavno su zajedno preselili u luksuzni dom u New Yorku koji je postao njihova baza.

Nakon vrtoglave zarade koju je stekao angažmanom u najnovijem kino spektaklu 'Zvijezda je rođena' u kojem glumi s pjevačicom Lady Gagom, Bradley Cooper odlučio se počastiti novom nekretninom u West Villageu za koji je izdvojio 86,2 milijuna kuna.

  • +13
Bradley Cooper i Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: N.N.