PRIZOR ZA PAMĆENJE

Potpuno gola Catherine Zeta-Jones: Ovo je najbolji rođendanski poklon koji je mogla dati Douglasu

25.09.2024 u 16:05

Bionic
Reading

Glumački par Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas jedan je od najskladnijih u Hollywoodu. U studenom će proslaviti 24. godišnjicu braka, a ove srijede, 25. rujna, imaju dvostruko slavlje jer su oboje rođeni upravo na taj dan

Poznata velška glumica ove srijede na torti će 'puhnuti' u 55 svjećica dok njezinog supruga, oskarovca Michaela Douglasa, očekuje proslava jubilarnog 80. rođendana.

Da mu ovaj rođendan ostane u dugom sjećanju, Catherine se pobrinula atraktivnim poklonom - crno-bijelom fotografijom na kojoj pozira u kupaonici, bez suvišnih krpica.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

'U rođendanskom odijelu! Nakon više od 25 godina dijeljenja rođendana sa suprugom, ponestaje mi ideja za darove! Ovo je poklon opcija dva, loptice za golf su opcija jedan... naravno', prokomentirala je velška glumica svoju novu, i više nego provokativnu objavu na Instagramu.

Ljubavna priča duga desetljećima

Zeta-Jones i Douglas svoju ljubavnu priču započeli su 1996. godine, kada je, na privatnoj projekciji, glumac ugledao prekrasnu Velšanku koja je imala glavnu ulogu u filmu 'Zorro: Maskirani osvetnik'.

  • +3
Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas Izvor: Profimedia / Autor: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

Da su u vezi, priznali su tek 1999. godine i to na premijeri njezina trilera 'Klopka' u Edinburgu, kada je Zeta-Jones okupljenim novinarima iskreno rekla: 'Michael je ovdje večeras iz jednog jedinog razloga - želimo javno reći da smo zajedno.'

Njihovo prvo dijete, sina Dylana, rodila je u kolovozu 2000., samo tri mjeseca prije negoli su se vjenčali na ceremoniji koja ih je stajala oko milijun i pol dolara. Godine 2003. dobili su i kćer Carys.