nisu očekivali

Prijatelji Meghan Markle iznenađeni da je tako brzo uspjela zatrudnjeti

17.10.2018 u 19:54

Bionic
Reading

Nisu samo obožavatelji ostali iznenađeni trudnoćom vojvotkinje Meghan Markle koja će u 38. godini života po prvi puta postati majka i donijeti na svijet kraljevskog nasljednika. Ovako brzom raspletom situacije čude se bliski prijatelji nekadašnje glumice

Još nakon objave zaruka u studenom 2017. princ Harry i Meghan Markle kazali su da se vesele i roditeljskoj ulozi ali da još ne znaju u koje vrijeme će se to dogoditi.

Zatim su se bacili na planiranje kraljevskog vjenčanja koje prozivaju svadbenom ceremonijom godine. Uz to Meghan je mnogo stresa proživjela i samim dolaskom u London i privikavanjem na novu obitelj i stoljetnu tradiciju kraljevstva. Pred njom je bio težak put i učenje pravila kojih se mora držati.

  • +4
Meghan Markle i princ Harry u Australiji Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

No uz sve to novopečeni supružnici pronašli su vremena i za osnivanje obitelji, a želja im se ostvarila samo pet mjeseci nakon vjenčanja. Iako ovakav scenarij nije previše iznenađujuć, njezini bliski prijatelji tvrde da su mislili kako će paru trebati mnogo duže. Pogotovo zbog činjenice da je Meghan navršila 37. godina.

  • +22
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Njezini prijatelji znali su da pokušavaju dobiti dijete i da će odmah nakon vjenčanja krenuti na posao zbog toga što nije više tako mlada. Zbog toga su svi jako iznenađeni da je tako brzo zatrudnjela', rekao je izvor blizak Meghaninim dragim ljudima za magazin People.

Sretne vijesti vojvode od Sussexa čuvali su za sebe sve dok nije prošao onaj najrizičniji dio trudnoće.