EVO KAKO STOJE STVARI

Princ Albert progovorio o zdravstvenom stanju princeze Charlene, a ona još uvijek nije posve dobro

22.11.2022 u 10:29

Bionic
Reading

Da je nakon silnih zdravstvenih problema i hospitalizacije nakon povratka u Monako danas princeza Charlene puno bolje, govore i njezina sve češća pojavljivanja u javnosti sa suprugom, princem Albertom, i njihovim blizancima, princem Jacquesom i princezom Gabriellom

Prošlo je godinu dana otkako se, nakon mjeseci izbivanja i boravka u Južnoj Africi zbog zdravstvenih komplikacija, princeza Charlene vratila u Monako suprugu, princu Albertu i djeci, blizancima Jacquesu i Gabrielli. Iako se nakon povratka ubrzo ponovno našla 'izvan zidina' monegaške kneževine te je provela neko vrijeme hospitalizirana u ekskluzivnom lječilištu u Švicarskoj, princeza Charlene danas je puno bolje, a u prilog tome govore i fotografije s njezinih javnih pojavljivanja.

Proteklog se vikenda sa suprugom, princem Albertom, pojavila na velikom slavlju u Monaku, održanom povodom tamošnjeg Dana državnosti. A upravo je Albert javnosti otkrio i u kakvom je danas stanju njegova supruga. Kako je otkrio, ona je još uvijek 'umorna' i treba joj dati vremena.

'Jako sam sretan što joj se zdravstveno stanje poboljšalo i što može biti prisutna na mnogim događanjima', rekao je princ Albert i potom dodao: 'Povremeno je još uvijek umorna i treba joj dati vremena da se oporavi i preuzme i ostale obveze.'

  • +5
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: CLEMENT MAHOUDEAU / AFP / Profimedia

Sam princ Albert itekako je svjestan da je oporavak dugotrajan proces i da Charlene još uvijek nije 'u potpunosti ona stara', no na dobrom je putu da uskoro 'stigne do cilja'.

Nakon toga osvrnuo se i na njihove blizance, kojima su iznimno posvećeni, a kojima pokušavaju usaditi 'vrijednosti za koje vjeruju da su bitne'. Za uskoro osmogodišnjake, koji rođendan slave u prosincu, Albert kaže kako 'vrlo brzo napreduju u smislu zrelosti', a otkrio je i da su iznimno bliski i povezani, zbog čega se trude ne raditi razlike među njima iako će samo princ Jacques jednoga dana biti monegaški suveren. To ne znači da će princeza Gabrielle biti 'gurnuta u stranu', već će, dapače, imati istaknutu ulogu kako bi mogla pomoći bratu i podijeliti obaveze s njim.

  • +9
Princeza Charlene i princ Albert s blizancima Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia

To za princa Alberta nije nepoznanica jer je iznimno blizak odnos razvio sa sestrama, princezama Caroline i Stephanie, te su uključene u život Kneževine, kao i u različite inicijative koje se pokreću, a angažirana su i njihova djeca.