VELIKA OBITELJ

Princ Harry našalio se kako nekad ima osjećaj da ima petero djece, a jedno od njih dijeli ime s hrvatskim gradom na obali

11.10.2022 u 13:19

Bionic
Reading

U razgovoru s roditeljima djece s teškim bolestima Harry je podijelio kako rastu i napreduju njegova djeca Archie i Lilibet. Progovorio je i osobnosti svojih pasa te se našalio kako se nekad osjeća kao da on i Meghan imaju petero djece

Princ Harry razgovarao je s dobitnicima ovogodišnjih nagrada WellChild, nacionalne dobrotvorne organizacije koja pruža pomoć ozbiljno bolesnoj djeci, mladim ljudima i njihovim obiteljima diljem Ujedinjenog Kraljevstva. Tijekom razgovora podijelio je i neke novosti o svojoj djeci, ali i progovorio o svojim psima.

Dok je razgovarao s jednim od dobitnika nagrada, 4-godišnjim Henryjem, otkrio je da ga podsjeća na sina Archieja jer ima podjednako piskutav dječji glas.

'Znaš što, zvučiš baš kao moj sin Archie s tim piskutavim glasićem. Volim to', rekao je Harry dječaku.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: TOT/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Na pitanje kako su i što rade djeca koju ima s Meghan Markle, odgovorio je da je Archie jako zaposlen, a Lilibet uči govoriti. Nadodao je i da se često osjeća da imaju još troje djece jer par ima i tri psa.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa imaju tri psa, crnu labradoricu Pulu i dva spasilačka bigla koji se zovu Guy i Mila. U šali je dodao da su psi velika emocionalna podrška njegovoj obitelji, ali samo kada se lijepo ponašaju.

  • +6
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia