BEZ ZADRŠKE

Princ Harry u bombastičnom intervjuu otkrio da je tražio da ga provezu kroz tunel u kojem je stradala njegova majka Diana

08.01.2023 u 23:04

Bionic
Reading

Princ Harry je večeras voditelju ITV-ja Tomu Bradbyju u intervjuu u kojem je ispričao između ostalog kako je doživio njezinu tragičnu nesreću i sprovod, ali dotaknuo se i odnosa s maćehom Camillom, ocem te o iskustvima s drogom tijekom tinejdžerskih godina

Britanska javnost, ali i šire, s velikom pozornošću prati intervju koji je večeras emitiran, a kojeg je princ Harry dao voditelju ITV-a Tomu Bradbyju uoči izlaska njegove autobiografije pod nazivom 'Spare' u kojem nije štedio najbliže članove svoje obitelji.

Princ Harry je između ostalog otkrio da je kao odrasla osoba zamolio da ga provezu kroz tunel u Parizu u kojem je njegova majka, princeza Diana doživjela nesreću i preminula.

  • +3
Tom Bradby s ITV-ja intervjuira princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rekao je i da ga 'još uvijek boli' kad pomisli na to da fotografi koji su je progonili nisu joj pomogli i umjesto toga su nastavili fotografirati.

Princ je kasnije, kao odrasla osoba zatražio da ga voze kroz isti tunel u Parizu istom brzinom kojom se sudarila njegova majka, a bez njegova znanja, princ William je učinio isto, dodao je. Dotaknuo se i odnosa sa svojim bratom te je rekao da je bio povrijeđen što njegov stariji brat nije želio biti blizu njega kada je otišao na Eton.

Sada kao roditelj dvoje djece iste dobi, kaže da razumije da mlađi brat ili sestra može biti dosadan starijem, ali u to vrijeme nije shvaćao da on želi prostor.

Princ Harry se dotaknuo i odnosa s maćehom Camillom te je rekao svom ocu da ne želi da on oženi Camillu. 'Podržavamo te, rekli smo, 'Podržavamo Camillu', rekli smo. Nije odgovorio. Ubrzo nakon naših privatnih sastanaka s njom, počela je igrati dugu igru. Kampanja je imala za cilj brak, a na kraju i krunu, uz tatin blagoslov, pretpostavljali smo', rekao je princ.

  • +6
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U intervjuu, Harry je ispričao i da je imao iskustva s drogom.

U svojoj autobiografiji 'Spare', Harry je između ostalog otkrio da je prvi put uzeo kokain sa 17 godina, a dodao je i da je pušio kanabis nakon prvog spoja s Meghan Markle te da je imao halucinacije nakon jednog eventa s puno slavnih gostiju u Kaliforniji.

Iako je istaknuo da ga njegov brat 'nikada nije pokušao odgovoriti' od ženidbe s Meghan, u intervjuu je dodao da je William rekao da je imao 'neke brige' od samog početka i rekao mu da će 'to biti jako teško', a Harry je nagađao da se to možda odnosilo na reakcije medija.