od 2013.

Princ William otkrio da je već godinama veliki obožavatelj Taylor Swift

29.11.2023 u 16:29

Bionic
Reading

Kraljevska obitelj je već upoznala pjevačicu koja danas obara sve rekorde 2013. godine. Naime, na jednoj od brojnih dobrotvornih akcija na kojoj je princ William sudjelovao našao se u društvu Taylor Swift i Jona Bon Jovija te je trojac na pozornici otpjevao pjesmu 'Livin' On A Prayer'. Deset godina nakon, William je i dalje ponosni Swiftie što je u ponedjeljak i dokazao

Da se Taylor Swift uvukla pod kožu i brojnim poznatima pokazali su razni videi s njezinih koncerata na kojima su poznati 'ulovljeni' kako plešu uz hitove popularne country pjevačice, no javna je tajna da je njezin veliki obožavatelj i princ William! U razgovoru s basistom Rolling Stonesa Ronniejem Woodom otkrio je naklonost prema pjevačici koja je uvjet da dođe slušati popularne Stonese u Ameriku.

'Razgovarali smo o turneji i rekao sam 'hajde, moraš ići na turneju' i razgovarali smo o novom albumu i svemu. William je rekao da bi došao ako bismo mogli dovesti Taylor Swift tamo', otkrio je Ronnie Wood detalje razgovora s princem kojeg jednog dana očekuje uloga kralja.

Iako je poznato da kraljevska obitelj ima nešto drugačiji ukus u glazbi te da su prinčevi George i Louis pravi ljubitelji rock-a, William ne skriva da bi volio slušati koncert popularne pjevačice. Za to će i imati priliku, točnije osam prilika jer toliko koncerata Swift planira održati na londonskom Wembleyju u sklopu turneje 'Era's Tour'.

Svoje iskustvo pjevanja s Bon Jovijem i Swift princ je tada opisao vrlo uzbudljivim: 'Ispod moje crne kravate bilo je puno znojenja. Osjećao sam se poput labuda, pokušavao sam izvana ostati pribran, ali iznutra su male noge brzo veslale... Mislim da smo došli do faze u životu u kojoj sami sebe mikroupravljamo. Brinemo se oko toga: kako izgledamo na društvenim mrežama, tko što govori o nama, što nosimo... Toliko je pritisaka, ali mislim da je u redu praviti budalu od sebe', rekao je princ koji nerijetko otkriva svoju zabavnu stranu.

  • +2
Kate Middleton i princ William na Bahamima Izvor: Profimedia / Autor: Prince & Princess of Wales / Ferrari / Profimedia