NISU DUGO IZDRŽALI

Princeza Eugenie ne želi živjeti u bivšem ljubavnom gnijezdu Meghan Markle i princa Harryja

13.12.2020 u 09:19

Bionic
Reading

Kako su tiho pod okriljem noći uselili u britansku rezidenciju princa Harryja i Meghan Markle, tako su iz nje princeza Eugenie i njezin suprug Jack Brooksbank iselili nakon samo šest tjedana

Trudna kći princa Andrewa i Sarah Ferguson napustila je sa suprugom Frogmore Cottage i vratila se u svoje stare odaje u Kensingtonskoj palači, piše Daily Mirror.

Buckinghamska palača je odbila komentirati navode, ali je glasnogovornik Sussexa potvrdio da su se Eugenie i Jack iselili.

  • +13
Princeza Eugenie sa zaručnikom Jackom Brooksbankom Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Frogmore Cottage su princ Harry i Meghan Markle dobili od Kraljice kao vjenčani dar, a za renoviranje kuće s pet soba potrošili su oko 2,3 milijuna funti poreznih obveznika. Obnovili su sve od električnih instalacija do grijanja, preuredili kupaonicu i uredili sobu za jogu. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa svoj su dug poreznim obveznicima otplatili početkom rujna.

Unatoč udaljavanju od kraljevske obitelji i preseljanju u Kaliforniju, kao službena rezidencija Harryja i Meghan u Velikoj Britaniji i dalje se navodi ovo imanje. Eugenie i Jack su sklopili privatni dogovor sa Sussexima i početkom studenog uselili u Frogmore.

Imanje u Windsoru izgledalo je kao savršeno mjesto za obitelj koja čeka pirnovu, pisao je The Sun, a Eugine i Jack, koji su se vjenčali prije dvije godine, bebu očekuju krajem proljeća.

'Frogmore je prilagođen ukusu Meghan i Harryja, imajući prilikom preuređenja na umu njihovog sina Archieja, tako da je savršeno mjesto za par koji će podizati dijete', rekao je izvor za The Sun.

U blizini imanja žive roditelji, ali i baka i djed princeze Eugenie. Princ Andrew i Fergie su u Royal Lodgeu u Windsor Great Parku, udaljenom 6.5 kilometara, a kraljica Elizabeta i princ Philip se nalaze u dvorcu Windsor, udaljenom nešto više od kilometra.