IMA SENTIMENTALNU VRIJEDNOST

Princeza Eugenie otkrila što joj je djed, pokojni princ Philip poklonio za vjenčanje

22.09.2021 u 15:16

Bionic
Reading

Govoreći za dokumentarac BBC Onea 'Prince Philip: The Royal Family Remembers', pokojnog djeda prisjetila se i princeza Eugenie, koja je s javnosti prvi puta podijelila i što joj je princ Philip poklonio za njoj najvažniji dan u životu - kada se udala za Jacka Brooksbanka

Da je doista bio voljen kao djed, unuci princa Philipa ne kriju, a svoju ljubav prema pokojnom princu Philipu podijelili su i u dokumentarcu BBC Onea, posvećenom upravo njemu. Među govornicima se našla i 31-godišnja princeza Eugenie, koja je prepuna emocija otkrila i kako joj je djed za vjenčanje poklonio stvar koja za nju ima neprocjenjivu sentimentalnu vrijednost.

Riječ je o umjetničkoj slici prepunoj cvijeća, a koju je naslikao upravo sam princ Philip samo za Eugenie. 'Slika je prelijepa i visi na zidu moje kuće u Londonu. Jako puno mi znači', rekla je princeza Eugenie koja se u listopadu 2018. u kapelici sv. Jurja u dvorcu Windsor udala za Jacka Brooksbanka.

  • +6
Princeza Eugenie i Jack Brooksbank Izvor: Profimedia / Autor: James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Upravo s njim dobila je u veljači sina, kojem su dali ime August Philip Hawke, u čast svog djeda, kojem je maleni bio deveto praunuče.

Dokumentarni film BBC Onea isprva je bio zamišljen u čast 100. rođendana princa Philipa, koji je nažalost preminuo samo dva mjeseca prije. Zbog toga se promijenio i koncept, pa sada o voljenom članu kraljevske obitelji govore njegovi najbliži - prinčevi Charles, Andrew i Edward, princeza Anne, kao i njihova djeca, uključujući i prinčeve Williama i Harryja.