LEŽERNi 'LOOK'

Prirodna i bez Photoshopa: Indira Levak ne skriva baš ništa pred svojim fanovima

02.08.2019 u 12:07

Bionic
Reading

Da su i slavna lica poput svih nas drugih, redovito pokazuju su domaće poznate dame. Indira Levak uvijek je s ponosom nosila godine, a da i bez šminke izgleda dobro dokazuje svaki put kad objavi kakvu fotografiju na kopoj nije sređena od glave do pete. I u ovom 'mirnijem' izdanju izaziva pozornost

'Bez šminke sam samo kod kuće i u teretani', izjavila je ranije pjevačica. Objasnila je da se puno obožavatelja stalno želi slikati s njom pa im ne smije priuštiti lošu fotografiju. No Indira Levak nema problema s pokazivanjem svog lica bez trunke šminke. S fanovima je najavljujući nove koncerte ponovo pokazala kako izgleda njezino opušteno izdanje. U jednom od videa koje je objavila na Instagram storyju našalila se kako ima frizuru kao iz Muppet Showa.

'Zaista se dobro osjećam nakon treninga, imam sreće što je moj suprug sportaš, odličan trener i psiholog i točno zna kakav trening mi je potreban za određeni period koji je preda mnom. Osmislio je za mene kružni trening koji mi potpuno odgovara, proučavao je moje nastupe i simulirao neke vježbe prema plesnim pokretima koje izvodim na pozornici. Radim na snazi i izdržljivosti, a posebnu pažnju posvećujem nogama, volim kad su lijepo oblikovane i zategnute', izjavila je ranije pjevačica.

Ljeti uvijek ima puno koncerata, tako je već dugi niz godina. Indira trenutno skuplja snagu za predstojeće nastupe koji je ovih dana čekaju u Dobrinju, Makarskoj i na Cresu. Između koncerata obično lovi nekoliko dana sunca i mora, ali pravi godišnji odmor obično koristi u rujnu kada se njezina publika već dobro naplesala s njom.

  • +12
Indira Levak Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL