sa suprugom

Prvi puta u javnosti: Brat Kate Middleton ponosno prošetao s bebom u kolicima

27.10.2023 u 16:44

  • +2

James Middleton s bebom i suprugom Alizée

Izvor: Profimedia / Autor: NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Kate Middleton i princ William imaju novi razlog slavlje nakon što su četvrti puta postali teta i tetak

James Middleton, brat princeze od Walesa, sa suprugom Alizée dobio je dijete, čije je rođenje par uspješno skrivao sve dok se nisu odlučili prvi puta pojaviti u javnosti s kolicima.

Par je uočen u šetnji ulicama Notting Hilla, a kolica s novorođenom bebom vozio je 36-godišnji ponosni tata James, inače pet godina mlađi brat Kate Middleton.

Datum rođenja i spol bebe tako i dalje ostaju tajna jer su roditelji odlučili do daljnjega sve držati u privatnosti. Britanski mediji ističu kako je jedino sigurno da dijete nije rođeno prije 12. rujna jer je tada James objavio fotografiju proslave godišnjice s još uvijek trudnom Alizée.

'Najbolje tek dolazi', napisao je tada ispod fotografije.

James se, sudeći po svemu, sjajno snalazi dok je dok je gurao dječja kolica u casual tamnoplavim hlačama, smeđim čizmama i zelenoj jakni, a look je zaokružio žutim šalom.

Novopečena mama Alizée odabrala je ležeran all denim stajling dopunivši ga smeđom jaknom od brušene kože inspiriranom 1970-ima.

  • +7
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: DAVID HARTLEY / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / TIM ROOKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis uskoro će, pretpostavlja se, dobiti priliku da upoznaju svog prvog rođaka ili rođakinju, a Kate i William imaju novi razlog za slavlje jer su ponovno postali teta i tetak.

Inače, Jamesova i Kateina sestra Pippa Middleton Matthews također ima troje djece sa svojim suprugom Jamesom Matthewsom: Arthura, Grace i Rose, što znači da je nova beba sedmo unuče Carole i Michaela Middletona.

glamurozna vjenčanja

Spektakularne vjenčanice: Ovo su najljepša kraljevska vjenčanja moderne povijesti

Pogledaj galeriju