Bill Belichick

Putovanje u Hrvatsku otkrilo: Poznati trener u vezi je s 48 godina mlađom navijačicom

15.06.2024 u 13:55

Bionic
Reading

Bill Belichick nedavno je odlikovan Redom Danice hrvatske s likom Franje Bučara, a fotografije snimljene tijekom putovanja otkrile su da je poznati trener u ljubavnoj vezi s mlađahnom navijačicom

Legenda američkog nogometa i jedan od najtrofejnijih sportskih trenera Bill Belichick privukao je pozornost novom ljubavnom vezom. Kako piše TMZ, 72-godišnji Belichick u vezi je s 24-godišnjom bivšom navijačicom Jordon Hudson, a poveo ju je i na nedavno putovanje u Hrvatsku.

Bill Belichick posjetio je naše Vatrene tijekom priprema u Rijeci, izmijenio nekoliko savjeta sa Zlatkom Dalićem, a susreo se i s premijerom Plenkovićem i predsjednikom Milanovićem.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Upravo su fotografije iz predsjednikovog ureda otkrile da je i Jordon Hudson bila s njim u Hrvatskoj, što potvrđuje da je riječ o ozbiljnoj vezi.

Par s razlikom od 48 godina zbližio se nakon rujna 2023, odnosno nakon prekida Belichicka i njegove bivše djevojke Linde Holliday s kojom je bio u vezi više od 10 godina. Hudson i poznati trener navodno su se susreli na letu iz Bostona za Floridu, a zbližili su se oko projekta na kojem su surađivali.

Osim toga, u prilog šuškanjima o vezi ide i činjenica da je Belichick uočen na događaju Coastal At The Capitol Cheer and Dance 2024. u Marylandu u ožujku, gdje se Hudson natjecala. Dok je bio tamo, navodno je sjedio u zadnjem redu i držao se za sebe.