kakve delicije

Riblja juha od grdobine, dagnje na buzaru: Ecija Ojdanić pokazala kavu je gozbu priredila svojim najmilijima

15.01.2023 u 22:40

Bionic
Reading

Glumica i osnivačica nezavisnog kazališta Moruzgva novom objavom dala je svojim pratiteljima mali uvid u to kako je blagovala ovog vikenda sa svojom obitelji. Nema onog tko se nije oduševio menijem

Ecija Ojdanić je više puta isticala kako je kuhanje za obitelj - supruga Roberta Orhela, kćer Cvitu i sina Jakova iznimno veseli. Kuha gotovo svaki dan. Često su to variva, a ponekad ponešto i zamrzne, pa se to pojede unutar nekoliko dana, a prije poslovnih putovanja djeci i suprugu često skuha po nekoliko jela koja im ostaju za dane kad nje nema.

Omiljena domaća glumica ovog vikenda je kao prava Dalmatinka napravila pravu gozbu na dalmatinski način. 'Nedjeljni ručak kod Orhela. Okupljanje oko nedjeljnog stola. S okusom mora, s okusom soli. Bogata riblja juha od grdobine, dagnje na buzaru, domaće njoke u umaku od kozica. I čokoladna torta, koju nisam ispjela usnimiti jer je planula. Trbusi puni, a i srce', opisala je kratki video Ecija. Svojedobno je istaknula kako joj je okupljanje ukućana za stolom joj je vrlo bitno.

Rekla je da hrano voli razveseljavati goste i smatra da čovjek s vremena na vrijeme mora uživati u hrani. Njezine delicije izazvale su more oduševljenja. 'Prste da poližeš!', 'Svaka čast! Prava kuvarica', 'Divota', nižu se komentari na njezinu zadnju objavu.

  • +3
Ecija Ojdanić Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic / CROPIX