tatin ponos

Rijetko ga vidimo: Colin Farrell na crveni tepih stigao s mlađim sinom

18.09.2024 u 11:31

Bionic
Reading

Irski 'zločesti dečko' Colin Farrell na njujoršku premijeru svoje nove serije 'Pingvin' (The Penguin) stigao je u najdražem društvu, onom svog mlađeg sina Henryja Tadeusza

Najveća dragocjenost u obiteljskom životu Colina Farrella njegovi su sinovi, 20-godišnji James i 14-godišnji Henry.

Ljubav je kratko trajala

Mlađeg sina je dijeli s kolegicom, poljskom glumicom iz filma 'Ondine' iz 2009., Alicijom Bachleda-Curús, s kojom je bio nekoliko godina prije nego što se razveo 2010. godine.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

'Alicia je brzo shvatila da je Colin nikad neće oženiti. Bilo mu je stalo do nje i djeteta, no opet je htio biti i slobodan', rekao je tada nepoznati izvor. Skupa su proveli tek godinu dana, no sin ih je zauvijek povezao.

Glumac nije skrivao ponos na 14-godišnjaka kojeg nikad ne pokazuje, a s kojim se za ovu prigodu modno uskladio u klasičnim, crnim odijelima. Ni ovog puta tata i sin nisu se odvajali, a tinejdžer je bio vidno sramežljiv dok su skupa stajali na crvenom tepihu.

DOBRI TATA

Pogledajte kako slavni glumac sina uči voziti bicikl

Pogledaj galeriju

Inače, u seriji 'Pingvin' Colin ponavlja svoju ulogu Oza Cobba iz filma 'The Batman' iz 2022. s Robertom Pattinsonom u glavnoj ulozi u novoj seriji 'The Penguin'. Radnja je smještena samo tjedan dana nakon događaja u filmu, a premijerno se počinje prikazivati u četvrtak, 19. rujna na HBO-u.

Colin i Henry Farrell Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia