19 godina čist

Otvorio dušu: Colin Farrell otkrio zašto je prestao piti i drogirati se

19.10.2024 u 11:57

Bionic
Reading

Sin Colina Farrella, James, imao je ulogu u njegovu otrežnjenju. Sada dvadesetjednogodišnjak ima Angelmanov sindrom, a glumac je dijagnozu svog djeteta nazvao 'gorivom' u odabiru apstinencije od droga i alkohola.

'James je imao dvije godine kad sam se otrijeznio', rekao je Colin Farrell za Daily Mail u intervjuu objavljenom u petak. Iste godine Jamesu je dijagnosticiran Angelmanov sindrom, rijedak neurogenetski poremećaj koji zahvaća živčani sustav i uzrokuje razvojne i intelektualne teškoće.

'Dio 'goriva' koje sam iskoristio da se oslobodim alkohola, droga i svega toga bilo je saznanje da on ima zdravstvenih problema', prisjetio se Farrell. 'Sva djeca trebaju svoje roditelje - ili roditelje ili bake i djedove ili nekoga drugoga - da se brinu za njih.'

'Jedna od stvari koju me je James naučio bila je da unutar sebe pristupim želji za životom, čak i ako se u početku više radilo o tome da sam mislio da želim živjeti kako bih bio u njegovoj blizini', nastavio je.

Farrell, koji je također otac petnaestogodišnjeg sina Henryja, rekao je za novinski list da je popio otprilike tri boce Jack Danielsa, 12 boca crnog vina i 60 krigli piva tjedno prije nego što se otrijeznio.

Colin Farrell Izvor: Profimedia / Autor: Terma, SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia