BOLEST NE PITA

Ronaldo u strahu za zaručnicu: Georgina Rodriguez završila u bolnici

25.10.2024 u 10:08

Bionic
Reading

Da je poznata influencerica i zaručnica Cristiana Ronalda provela četiri dana u bolnici, otkrila je sama Georgina Rodriguez i to na svom Instagram Storyju, gdje se zahvalila liječničkom timu na svemu

Da se nešto posljednjih dana događa s Georginom Rodriguez primijetili su prvi njezini obožavatelji i to nakon što influencerica i zaručnica Cristiana Ronalda baš ništa nije objavila puna četiri dana.

Za nju je to uistinu neobično, jer su društvene mreže za Georginu posao i onda dobro pazi da njezinih 64,2 milijuna pratitelja iz cijeloga svijeta ne ostanu zakinuti za niti jedan segment njezinog života.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Izostanak s društvenih mreža

A koliko su stvari bile ozbiljne, kada je riječ o njezinom izostanku s društvenih mreža, otkrila je upravo ona sama i to na Instagram Storyju.

Uz fotografiju svoje ruke na kojoj se vidi bolnička narukvica, ali i braunila u veni lijeve ruke, kao potvrda da je primala infuziju, Georgina je otkrila i što se dogodilo.

'Napokon sam kod kuće! Provela sam četiri dana u bolnici s upalom pluća. Sada sam bolje, no oporavak i dalje traje kod kuće s obitelji', napisala je uz fotografiju Georgina Rodriguez.

LJETO MOŽE POČETI

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo ponovno uživaju na jahti

Pogledaj galeriju

Na toj istoj fotografiji je i prekrasan buket cvijeća koji je uz osobnu joj poruku poslao najstariji sin Cristiana Ronalda, Cristiano Ronaldo Jr., koji je svojoj pomajci poželio brz oporavak.

Georgina je puštena kući tek nakon što su se liječnici uvjerili da oporavak teče dobro, no s liječenjem će morati nastaviti i idućih dana, dok se u potpunosti ne oporavi. U istom će joj zasigurno pomoći vesela ekipa - Cristiano Ronaldo Jr., Eva, Matteo, Alana Martina i najmlađa Bella Esmeralda, kao i glava obitelji, Cristiano Ronaldo.