UZBUDLJIVA BUDUĆNOST

S HRT-a odlazi još jedno poznato lice: Branimir Farkaš spreman je za avanturu života

25.10.2024 u 14:38

Bionic
Reading

Jedno od kultnih lica HRT-a više nećemo viđati u ulozi vanjskopolitičkog komentatora. Branimira Farkaša čeka uzbudljiv novi posao, a uskoro će krenuti i s pakiranjem kofera

Nemoguće je da nam lica koja na tjednoj bazi gledamo na televiziji ne prirastu k srcu... Upravo zato i nije čudo da vijest o odlasku nekih poznatih lica s televizije izaziva reakcije gledatelja, a iznenađenje su osjetili svi oni koji su jutros gledali posljednje javljanje Branimira Farkaša za HRT-ovu emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska'.

Naime, Farkaš se jutros posljednji put u emisiji pojavio kao komentator, a gledatelji su u njegovim vanjskopolitičkim izlaganjima uživali više od četiri godine.

Zagorska juha Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Branimir Farkaš napušta HRT-ovce

'Teška srca se opraštam od vas', rekao je Farkaš na početku svog posljednjeg javljanja priznavši da donošenje odluke o napuštanju radnog mjesta nije bilo baš tako lako.

Nestvarna idila

Prodaje se privatni otok: Pogledajte ovaj raj na zemlji

Pogledaj galeriju

Međutim, pred Farkašem je uzbudljivo i nepoznato jer uskoro pakira kofere i putuje u Indiju, zemlju u kojoj je odradio diplomatski mandat u razdoblju od 2001. do 2004. godine.

'Privremeno se opraštamo od dragog kolege, komentatora Branimira Farkaša, koji teoriju politike zamjenjuje praksom – odlazi u diplomaciju u daleku Indiju. Sretno', poručili su putem Facebooka te otkrili gdje će nastaviti svoj karijerni put.