UŽIVA PUNIM PLUĆIMA

Sanja Doležal ponovno je na svom omiljenom mjestu na kojem provodi svako ljeto, pa tako i ovo

05.07.2022 u 09:40

Bionic
Reading

Iako joj je prije, dok su sin Luka i kći Lea bili mlađi, vikendica na Mrežnici bila idealno mjesto za bijeg od gradske vreve, danas Sanja Doležal u kući u Donjem Zvečaju provodi sve više vremena

Fotografije su rekle ama baš sve, a ako i nisu, tu je bio kratak i jednostavan opis: 'Drva spremna za zimu, lavanda u cvatu, gredica buja... sad je vrijeme za kupanje.'

Riječ je o objavi Sanje Doležal, pjevačice koja i ovo ljeto provodi u svojoj omiljenoj oazi - u kući u Donjem Zvečaju, smještenoj odmah pored rijeke Mrežnice. I baš kako je napisala, drva su nacijepana i čekaju hladnije dane, lavanda je pokazala svoju punu raskoš, a uskoro će joj plodovima zahvaliti rajčica, krastavci i ostale povrtnice koje je posadila.

'U mom malom mjestu imam slatki dućan, restoran i kafić i to je to. Automobil mi ne treba i imam pet minuta hoda uz brdo do trgovine, ali zapravo mi ni trgovina ne treba jer radim svoj kruh, u škrinji imam domaće meso i zapravo kad prošećem selom obavim šoping. Sada u vrtu imam raštike, zasadila sam i salatu i matovilac i svašta se nađe u mom vrtu', izjavila je 2017. godine za Večernji list, a čini se da se od tada i nije previše stvari promijenilo te Sanja i dalje uživa u svom malom raju, na čemu joj mnogi zavide.

  • +4
Sanja Doležal Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

U njemu je svojedobno provodila dane s pokojnim suprugom Nenadom Šarićem, kao i djecom, sinom Lukom i kćerkom Leom. Nakon suprugove smrti upravo je uz Mrežnicu pronašla mir i utjehu, a kada su djeca odrasla i krenula svatko svojim putem, ondje je počela boraviti sve više vremena.