AUTOM UDARIO BICIKLISTKINJU

Schwarzenegger ponovno sudjelovao u prometnoj nesreći, ovoga puta nastradala je biciklistkinja

06.02.2023 u 10:56

Bionic
Reading

Arnold Schwarzenegger autom je udario biciklistkinju koja je zbog pretrpljenih ozljeda završila u bolnici, no 75-godišnja zvijezda neće biti kažnjena jer je unesrećena žena uletjela u njegovu traku

Arnold Schwarzenegger u nedjelju je sudjelovao u prometnoj nesreći usred Los Angelesa udarivši autom biciklistkinju koja je završila u bolnici.

Izvještaji s lica mjesta tvrde kako 75-godišnja holivudska zvijezda nije krivac nesreće jer je unesrećena žena biciklom uletjela u njegovu traku. Za razliku od biciklistkinje, glumac nije pretrpio ozlijede.

Strani mediji pišu kako policija još nije službeno potvrdila da je Arnold Schwarzenegger bio sudionik nesreće, no izvori tvrde kako glumac neće biti kažnjen jer je sudar bio neizbježan te je krivica biciklistkinje čiji identitet nije otkriven javnosti.

Otkriveno je i kako je Schwarzenegger na mjestu nesreće bio kooperativan te da je unesrećena prošla s tek lakšim ozljedama koje su sanirane u bolnici.

  • +8
Arnold Schwarzenegger Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bivšem glumcu i guverneru Kalifornije ovo nije prva prometna nezgoda u kojoj se našao jer je prije godinu dana u svom SUV-u naletio na drugi automobil tolikom silom da ga je prevrnuo, a vozačica je zadobila teške ozljede. Arnold je tada krenuo na semaforu prije nego se upalilo zeleno svjetlo, a ozlijeđena vozačica kasnije se, srećom, potpuno oporavila i otkrila kako joj je to bila prilika da upozna svoju omiljenu filmsku zvijezdu.